Naviger op
Log på

 

Dansk Erhvervs Årsdag 2016

Med godt 1.200 tilmeldte medlemmer, ministre, folketingsmedlemmer, organisationsrepræsentanter, presse samt øvrige af erhvervslivets beslutningstagere stillede Dansk Erhverv på sin Årsdag 2016 i DR Koncerthuset i København skarpt på virksomhedernes nye digitale virkelighed og forandrede forretningsmodeller med disruption som omdrejningspunkt.
Dagens hovedtaler, amerikaneren Alec Ross, der er forfatter og teknologiekspert, påpegede blandt andet, at forandringer ikke er på vej: Verden er allerede forandret, og det er især data, der driver forandringerne

Læs hele artiklen her

SE VIDEOER & PRESSEFOTOS »

PROGRAM

13.00

Velkomst ved Jens Klarskov, adm. direktør i Dansk Erhverv

13.15

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)

13.45

Mette Frederiksen (S), formand for Socialdemokraterne

14.15

Casper von Koskull, koncernchef og CEO, Nordea

14.45

Pause

15.30

Paneldebat
Jan Damsgaard, professor, CBS, Mona Juul, adm. direktør, Envision, Jens Høgsted, adm. direktør, Sportmaster, Torben Ruberg, vice president IT, Falck, Peter Hummelgaard Thomsen, MF (S), Joachim B. Olsen, MF (LA) og Jens Klarskov, adm. direktør, Dansk Erhverv.

16.05

Alec Ross, forfatter og tidl. seniorrådgiver i innovation for Hillary Clinton

16.55

Tak for i dag

 

Moderator: Torsten Jansen, Lead Agency

Twitter logoTwitter

#årsdag16 & #disruptiondk

Følg optakten til Årsdagen på Twitter

 

MØD BLANDT ANDRE

Lars Løkke Rasmussen, formand for Venstre

Lars Løkke Rasmussen (V), statsminister

Lars Løkke Rasmussen har været statsminister fra 2009-2011 og igen fra 2015. Derudover har han tidligere været finansminister samt indenrigs- og sundhedsminister. Medlem af Folketinget for Venstre siden 1994 og formand for Venstre siden 2009.

Mette Frederiksen (S), formand for Socialdemokraterne

Mette Frederiksen (S), formand for Socialdemokraterne

Mette Frederiksen er formand for Socialdemokraterne og folketingsmedlem siden 2001. Hun har tidligere været justitsminister og beskæftigelsesminister.

Alec Ross, forfatter og tidl. seniorrådgiver for innovation for Hillary Clinton

Alec Ross, forfatter og tidl. seniorrådgiver i innovation for det amerikanske udenrigsministerium

Alec Ross er en af USA’s ledende eksperter inden for innovation og forfatter til bogen ”The Industries of the Future”, der er udkommet for nyligt. Alec Ross har været seniorrådgiver for daværende udenrigsminister Hillary Clinton og projektmanager i Innovation og Teknologi under Obamas valgkamp i 2008.

Casper von Koskull, koncernchef og CEO, Nordea

Casper von Koskull, koncernchef og CEO, Nordea

Casper von Koskull har siden 2015 været CEO og koncernchef for Nordea. Han kom til Nordea i 2010 som leder af Wholesale Banking og medlem af koncernledelsen. Tidligere har han bl.a. været direktør og partner i Goldman Sachs i London. Derudover sidder han i bestyrelsen for det finske International Chamber of Commerce.

Jan Damsgaard, professor og leder på Institut for IT-ledelse på CBS

Jan Damsgaard, professor og leder på Institut for IT-ledelse på CBS

Jan Damsgaard er til daglig leder af Institut for IT-ledelse på CBS. Hans forskning fokuserer bl.a. på erhvervslivets digitale transformation og forretningsstrategier for brug af mobile løsninger. Akademiet for de Tekniske Videnskaber gav ham i 2014 titel af digital vismand.

Joachim B. Olsen (LA), folketingsmedlem

Joachim B. Olsen (LA), folketingsmedlem

Joachim B. Olsen har været medlem af Folketinget for Liberal Alliance siden 2011. Han er beskæftigelsesordfører, erhvervsordfører og forbrugerordfører. Desuden er han næstformand for Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget.

Peter Hummelgaard Thomsen (S), folketingsmedlem

Peter Hummelgaard Thomsen (S), folketingsmedlem

Peter Hummelgaard Thomsen har været medlem af Folketinget for Socialdemokraterne siden 2015. Han er EU-ordfører og medlem af bl.a. Beskæftigelsesudvalget og Skatteudvalget.

Mona Juul, adm. direktør, Envision Reklamebureau A/S

Mona Juul, adm. direktør, Envision Reklamebureau A/S

Mona Juul har siden 2007 været adm. direktør i reklamebureauet Envision A/S. Derudover er hun en del af bestyrelsen i en lang række danske virksomheder og organisationer.

Jens Høgsted, adm. direktør, Sportmaster

Jens Høgsted, adm. direktør, Sportmaster

Jens Høgsted har siden 2013 været adm. direktør for Sportmaster. Tidligere har han bl.a. været partner i konsulentfirmaet Quartz+Co, som han også er medstifter af.

Torben Ruberg, Vice President IT, Falck

Torben Ruberg, Vice President IT, Falck

Torben Ruberg har siden 2005 været Vice President for Falck. Han startede hos Falck i 1996, hvor han tidligere bl.a. har været IT Director og Regional IT Director.

Jens Klarskov, adm. direktør, Dansk Erhverv

Jens Klarskov, adm. direktør, Dansk Erhverv

Jens Klarskov har været adm. direktør i Dansk Erhverv siden 2008. Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Dansk Erhverv repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer i servicesektoren inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport, logistik, turisme og sundhed.

Praktisk information

Dansk Erhvervs Årsdag 2016 holdes torsdag d. 19. maj kl. 13.00-17.00 i DR Koncerthuset, Ørestads Boulevard 13, 2300 København S.
Indregistrering begynder kl. 12.00

Offentlig transport

Der er mulighed for at benytte Metroen, som kører lige til døren. Der er metroafgange til og fra DR Byen St. ca. hvert 5. min.

Parkering

Der er mulighed for parkering på grus-arealet på Rued Langgaards Vej 7, 2300 København S ved brug af p-billet.

Der er et begrænset antal p-pladser, så det anbefales at komme i god tid.