Naviger op
Log på

 

Dansk Erhvervs Årsdag 2017

Deltag i Dansk Erhvervs Årsdag i Øksnehallen tirsdag den 9. maj 2017 fra kl. 13.00-21.00.

Aldrig har det været nemmere at starte sin egen virksomhed, og sammen med de nye digitale muligheder har det sat skub i iværksætteriet og udviklingen af nye forretningsmodeller i Danmark.
Men hvordan går vi fra startup til grown up? Hvordan bringer vi de etablerede virksomheders behov for nytænkning sammen med de nye virksomheders behov for kunder og kapital?

Deltag i debatten med iværksættere og erhvervsledere, når Dansk Erhverv inspirerer til innovation og iværksætteri til Dansk Erhvervs Årsdag 2017.

Efter dagens program er der street food-middag i Øksnehallen, hvor alle deltagere er velkomne.


Dansk Erhvervs Årsdag finder sted tirsdag den 9. maj i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V.

PROGRAM

12.00

Dørene åbner
Netværk og sandwich

13.00

Velkomst
Jens Klarskov, adm. direktør, Dansk Erhverv

13.10

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V)

13.4o

Iværksætterens udfordringer
Thomas Borgen, adm. direktør, Danske Bank og Camilla Ley Valentin, CCO og Co-founder, Queue-It og Jens Klarskov, adm. direktør, Dansk Erhverv

14.20

Pause

14.50

Peter Madsen, ingeniør og raketbygger, RML Spacelab

15.15

Co:inspire: Samarbejdet mellem de etablerede og iværksætterne
Anders Hedegaard, adm. direktør, GN Store Nord & GN Hearing og Marina Lønning, koncerndirektør, TDC Erhverv og Tine Thygesen, strategisk rådgiver, CEO, Founders House og Sune Alstrup Johansen, Co-founder, The Eye Tribe

15.55

Pause

16.15

Brexit og politisk disruption
Jack Straw (Labour), tidl. indenrigsminister, udenrigsminister og justitsminister for Storbritannien

17.00

Afslutning
Jens Mathiesen, formand for Dansk Erhverv og adm. direktør Scandic Hotels A/S

17.05

Velkomstdrinks

17.30

Street food-middag

21.00

Tak for i dag

Følg optakten på Twitter og LinkedIn

Twitter logo
#Årsdag17

LinkedIn logo
LinkedIn

MØD BLANDT ANDRE

Lars Løkke Rasmussen, formand for Venstre

Lars Løkke Rasmussen (V), statsminister

Lars Løkke Rasmussen var statsminister i VK-regeringen fra 2009-2011, og i 2015 overtog han atter nøglerne til Statsministeriet. Han har tidligere været finansminister samt indenrigs- og sundhedsminister. Lars Løkke Rasmussen har været medlem af Folketinget for Venstre siden 1994, og i 2009 blev han formand for Venstre.

Jack Straw, tidl. britisk indenrigs- og udenrigsminister for Labour

Jack Straw, tidl. britisk indenrigs- og udenrigsminister for Labour

Den britiske politiker Jack Straw har siden 1979 været valgt for Labour-partiet. Gennem en lang årrække har han haft skiftende ministerposter i Labour-regeringen som indenrigs-, udenrigs- og justitsminister. Ved et historisk valg den 23. juni 2016 valgte briterne at forlade EU. Sammen med Jack Straw vil vi se nærmere på Brexit og på konsekvenserne af et britisk farvel til EU.

Anders Hedegaard, adm. direktør, GN Store Nord og GN Hearing

Anders Hedegaard, adm. direktør, GN Store Nord og GN Hearing

Anders Hedegaard har siden 2014 stået i spidsen for høreapparatkoncernen GN Store Nord. Godt 700 af de i alt 5.500 ansatte i GN Store Nord arbejder med forskning og innovation, og i dag er GN Store Nord en af Danmark største og mest innovative virksomheder. Digitalisering står helt centralt i innovationsarbejdet, ligesom GN Store Nords samarbejde med startups er med til at udfordre og stimulere innovation i virksomheden.

Marina Lønning, koncerndirektør, TDC Erhverv

Marina Lønning, koncerndirektør, TDC Erhverv

Marina Lønning har mange års erfaring i IKT-branchen i både Norge og Danmark. Hun har som koncerndirektør i TDC Erhverv samlet kompetencer og specialister inden for netværk, tele, it og cloud-services, som hjælper med at digitalisere dansk erhvervsliv og den offentlige sektor. Alene sidste år har TDC Erhverv foretaget to strategiske opkøb af start-ups specialiserede i cloud, hvor Marina Lønning har siddet for bordenden i inkorporeringen af disse i TDC Erhverv.

Thomas Borgen, adm. direktør, Danske Bank/www.thehub.dk

Thomas Borgen, adm. direktør, Danske Bank/www.thehub.dk

Thomas Borgen, adm. direktør i Danske Bank siden 2013. Danske Bank er Danmarks største bank og finansielle koncern. Danske Bank støtter udviklingen af det danske iværksættermiljø og har i samarbejde med entreprenørfællesskabet Rainmaking lanceret hjemmesiden The Hub – en guide for iværksættere.

Tine Thygesen er CEO og co-founder af tech-fællesskabet FoundersHouse

Tine Thygesen, strategisk rådgiver, CEO i Founders House

Tine Thygesen er CEO og co-founder af tech-fællesskabet Founders House. Gennem de seneste 3 år har Tine Thygesen været tilknyttet Europa-Kommissionen som strategisk rådgiver med særligt fokus på entreprenørskab og IT-virksomheder. Tine Thygesen bruger også sin erfaring som digital entreprenør og CEO i bestyrelser for digitale startups blandt andre Goodwings, Rockstart og Easir.

Peter Madsen, ingeniør og raketbygger

Peter Madsen, ingeniør og raketbygger

Peter Madsen, der også går under navnet RaketMadsen, er ildsjælen der stræber efter at nå nye højder. I RaketMadsens Rumlaboratorium på Refshaleøen bygger han på den raket, der skal føre ham ud i rummet og sikkert tilbage til Jorden igen. I rumlaboratoriet smelter forskning og innovation sammen med Peter Madsens praktiske opfinderånd - her er intet umuligt.

Camilla Ley Valentin, CCO og Co-founder, Queue-It

Camilla Ley Valentin, CCO og Co-founder, Queue-It

Camilla Ley Valentin er Co-founder af iværksættervirksomheden Queue-it, hvor hun de seneste 6 år har været CCO. Virksomhedens kerneydelse er et virtuelt venteværelse, som gør det muligt at nedbringe onlinekøen under spidsbelastningsperioder på hjemmesider. Camilla Ley Valentin modtog i 2012 IVÆKSTprisen som Årets Kvindelige Iværksætter.

Sune Alstrup Johansen, Co-founder, The Eye Tribe

Sune Alstrup Johansen, Co-founder, The Eye Tribe

Sune Alstrup Johansen er Co-founder af softwarevirksomheden The Eye Tribe, hvor han de seneste fem år har været CEO. The Eye Tribe har specialiseret sig i øjenstyringsteknologi, der gør det muligt at betjene en computer, et tv eller en smartphone med øjnene, som alternativ til mus eller tastatur. Idéen og teknologien har været så succesfuld, at Facebook i december 2016 opkøbte The Eye Tribe. Foruden The Eye Tribe står Sune Alstrup Johansen også bag EYEFACT og Eyeproof.

Jens Klarskov adm. direktør, Dansk Erhverv

Jens Klarskov, adm. direktør, Dansk Erhverv

Jens Klarskov har siden 2008 været adm. direktør i Dansk Erhverv. Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi. Dansk Erhverv varetager virksomhedernes politiske interesser over for alle relevante myndigheder.

Praktisk information

Dansk Erhvervs Årsdag 2017 afholdes i Øksnehallen, Halmtorvet 11, 1700 København V.
Indregistrering begynder kl. 12.00.

Parkering

Der er mulighed for parkering i DGI-byens P-hus. P-huset ligger centralt med indkørsel fra Ingerslevgade, 1704 København V.

Der er et begrænset antal p-pladser, så det anbefales at komme i god tid.

Offentlig transport

Øksnehallen ligger blot få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Kryds Tietgenbroen, drej til højre og følg vejen til Kvægtorvet. Du finder indgangen til Øksnehallen fra Kvægtorvet, der støder op til Halmtorvet.
Buslinie 2A, 5A, 6A, 15, 26, 30, 40 og 56 stoppested Hovedbanegården/Bernstorffsgade.
Buslinie 1A, stoppested Hovedbanegården/Tietgenbroen.