DCSIMG
Log på

Væksthus Nordjylland

Væksthus Nordjylland tilbyder gratis og uvildig vejledning til iværksættere og virksomheder i Region Nordjylland om forretningsudvikling og vækst.

Projekter, der udføres af Væksthus Nordjylland:

 • Nordjysk Iværksætter Netværk (NiN) - Et rådgivningstilbud til iværksættere i Nordjylland. Iværksættere har mulighed for at få op til 16 timers rådgivning hos erhvervskontorerne og private rådgivere, som advokater, revisorer, reklamebureauer mv. Læs mere om projektet her.

 • Vækst Iværksætter Program (ViP) - Hvis 5 ansatte, 5 mio. kr. i omsætning på 5 år lyder som en realistisk plan for din virksomhed, har du mulighed for at blive en del af ViP. Programmet tilbyder bl.a. en vækstguide og 80% refundering af rådgivningsudgifter.
  Læs mere om projektet her.

 • Flere Virksomheder i Vækst - Et stort vækstprogram for nordjyske vækstiværksættere og vækstvirksomheder, som har et forretningsgrundlag, der på længere sigt kræver en strategisk omstillingsproces, nye fokusområder og/eller generelt et forretningsmæssigt løft.
  Formålet er at skabe vækst gennem kompetenceudvikling af nuværende medarbejdere eller ved at tiltrække nye og fastholde eksisterende medarbejdere baseret på et gennemarbejdet strategisk beslutningsgrundlag.
  Læs mere om projektet her.

 • Virksomheder i Teknologisk Udvikling - Har til formål at højne den tekniske viden i virksomheden vha. nye teknologier, processer og materialer. Ønsket om teknologisk udvikling kunne eksempelvis tage udgangspunkt i følgende:
  o Virksomhedens produkt er ikke tidssvarende og skal tilføres ny teknologi for at vækste.
  o Virksomhedens produkt er for dyrt at fremstille.
  o Virksomhedens produkt kan få nye egenskaber ved at anvende nye materialer. 

 • M-Commerce: Trådløs handel med mobiltelefoner og PDA'er - Tankegangen er, at små og mellemstore virksomheder skal udvikle nye forretninger og forretningsmodeller via M–Commerce teknologi. Formålet med projektet er at fremme denne udvikling ved at tilføre den nødvendige viden og støtte med konsulentbistand.
  Læs mere om projektet her.

 • International Center for Innovation (ICI) - Innovation på tværs af brancher og fagområder – Netværk af virksomheder og videnscentre arbejder med nye forretningsmodeller, som er fokuseret på det globale marked. Hvert godkendt netværk kan modtage støtte på mellem 1 og 4 mio. kr. til køb af viden. 

 • PLATO - vækst gennem netværk - Store virksomheder hjælper mindre og mellemstore virksomheder til vækst og udvikling. Det sker via netværk, hvor inspiration, viden og værktøjer til professionel ledelse er på dagsordenen. PLATO er primært seminarer, workshops, netværksmøder og operationelt arbejde med egen virksomhed og strækker sig over 2 år.
  Læs mere om projektet her.

 • Early Warning - Hjælper kriseramte virksomheder til en hurtig løsning, enten revitalisering eller nedlukning (landsdækkende initiativ). Læs mere om projektet her.

 • Vækst gennem rådgivning – Et rådgivningstilbud til virksomheder med ambitioner om at skabe vækst. Programmet giver 50% tilskud til køb af privat rådgivning, så virksomheden kan omsætte sine ambitioner om vækst til konkrete tiltag og initiativer (landsdækkende initiativ).
  Læs mere om projektet her.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, kontakt vores Hotline på
T. 3374 6400