Naviger op
Log på

Hvor finder jeg relevante udbud?

Udbudsvagten tilbyder elektronisk overvågning af udbud og kan dermed hjælpe dig med at holde overblik over udbud, konkurrenter og udbudsplaner, der har relevans for netop din virksomhed
UdbudsVagten har mere end 10 års erfaring med offentligt-privat samarbejde og hjælper mere end 3.000 virksomheder med at få succes med salg til det offentlige. Som medlem af Dansk Erhverv får I 10 % rabat (gælder ikke sammen med anden rabat) på:
  • Overvågning af udbud fra Danmark (flere løsninger)
  • Overvågning af udbud fra resten af verden (flere løsninger)
  • Public Business Intelligence
  • UdbudsVagtens tilbudsrapport

Overvågningen af udbud fra Danmark/verden
Følg udbuddene, konkurrenterne og udbudsplanerne via en UdbudsVagt, og modtag automatisk informationerne i din mail. Med en professionel UdbudsVagt får du dagligt overblik og sikkerhed for at se alle udbud. UdbudsVagten kan med intelligente værktøjer frasortere irrelevante udbud, så du ikke overser de relevante i mængderne.

Public Business Intelligence
Med Public Business Intelligence-løsninger er det muligt at følge den offentlige interne agenda på en effektiv og intelligent facon. Løsningerne er handlingsorienterede værktøjer, som genererer viden om kundeforhold såsom offentlige budgetter, bevillinger, indkøbsplaner/overvejelser/beslutninger, udbudsplaner, konkurrenter, samarbejdspartnere mv.

UdbudsVagtens tilbudsrapport
UdbudsVagten kan ud fra analyse af offentlige datakilder som referater fra byrådsmøder, udvalgsmøder, protokoller, budgetforlig, notater, rapporter m.v. levere en tilbudsrapport, der er et koncentrat af forretningskritiske informationer omkring netop det udbud, som du overvejer at byde på.

For yderligere information kontakt UdbudsVagten på info@udbudsvagten.dk, eller ring på telefon 70 23 90 80, og hør mere om dine muligheder.

Derudover kan du finde danske udbud på blandt andet www.udbudsavisen.dk og www.udbud.dk.

Oprettet den 20-08-2012 14:34 og sidst opdateret den 14-02-2013 06:54