Naviger op
Log på

Ledige stillinger i Dansk Erhverv

Som ansat i Dansk Erhverv bliver du en del af en nytænkende og moderne erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, og du er sikret et afvekslende job med kontakt til virksomheder i hele servicesektoren.

Du får et job i en organisation, som tør tænke utraditionelt og har højt til loftet. Du får dynamiske, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og fagligt i top. Vi er forretningsorienterede og brænder for at skabe resultater for den enkelte virksomhed.

I Dansk Erhverv har vi et stærkt værdisæt og vi tilstræber at være engagerede, professionelle, netværksorienterede, fleksible og resultatorienterede. Vi har vores faglighed i fokus og agerer med stor integritet. Vi fokuserer på at skabe stærke alliancer i erhvervslivet, og tænker gerne anderledes for at nå de resultater, vi sigter efter.

Som ansat i Dansk Erhverv får du gode muligheder for at præge dit arbejdsområde og tilrettelægge dit arbejde. Gode løn- og arbejdsvilkår samt inspirerende kolleger får hver dag mere end 200 ansatte i Dansk Erhverv til at levere en dygtig, nytænkende og troværdig indsats for vores medlemmer.

Vi tilbyder et bredt felt af arbejdsområder inden for juridisk rådgivning, politisk lobbyvirksomhed, overenskomster, miljø- og HR rådgivning, globalt handelsarbejde og meget mere. 

Læs også Dansk Erhvervs profil

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge vores ledige stillinger eller indsende en uopfordret ansøgning via en enkel registrering.

Dine oplysninger og dit CV bliver gemt i vores database når vi skal rekruttere nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge.

Nyt Job i Dansk Erhverv