Bisnode

Som medlem af Dansk Erhverv kan Bisnode hjælpe med at sikre dig mod kredittab og at finde nye kunder med 20% rabat. Bisnode er en af de førende data- og analysevirksomheder i Europa og Bisnode udbyder dataløsninger til risikovurdering, salg- og marketingindsatser og compliance.

Bisnode hjælper dig med at minimere tab og maksimere salg, bedømme risici og muligheder samt finde nye lønsomme kundeemner. Hos Bisnode omsætter vi data til viden og indsigt, som gør dig i stand til at træffe de rette beslutninger.

Vi kan blandt andet tilbyde dig:

  • D&B Hoovers – Salgsværktøj der identificerer de bedste globale leads og kunder

  • D&B Credit - Risikostyring og detaljerede kreditoplysninger af alle virksomheder i hele verden

  • RiskGuardian - Et nyt -nordisk kreditværktøj, der forbedrer din likviditet og sikrer, at du undgår kredittab og dårlige betalere

  • Bisnode Profiler - Danmarks bedste virksomhedsdatabase til målgruppesøgning og B2B leads

D&B Hoovers – Salgsværktøj der identificerer de bedste globale leads og kunder
D&B Hoovers er en global salgsaccelererende løsning, der bruger data og analyser til at forkorte den tid, det tager at konvertere et lead til en rentabel kunde. Løsningen er koblet op på verdens største kommercielle virksomhedsdatabase. Udover at accelerere salg, gør D&B Hoovers det muligt for medarbejdere inden for B2B salg & marketing at fremme go-to-market aktiviteter og øge virksomhedens globale vækst.

Læs mere her

D&B Credit - Risikostyring og detaljerede kreditoplysninger af alle virksomheder i hele verden
Gennem overvågning af dine kunder og leverandører kan du trygt regne med, at du baserer dine kreditbeslutninger og risikovurderinger på de nyeste oplysninger. Med D&B Credit får du ikke bare adgang til verdens største virksomhedsdatabase, men også til et værktøj der sikrer den bredeste dækning af kreditoplysninger i verden. Du modtager en notifikation, lige så snart der sker noget, der vedrører din portefølje.

Læs mere her

RiskGuardian - Et nyt nordisk kreditværktøj der forbedrer din likviditet og sikrer, at du undgår kredittab og dårlige betalere
Med Bisnode RiskGuardian Suite kan du nemt søge efter kreditoplysninger om alle virksomheder i Norden og få hurtige kreditinformationer eller oplysninger om anbefalede kreditgrænser. Du får adgang til oplysninger som kreditrating, bestyrelsen, regnskabstal, betalingsanmærkninger, betalingsindex og oplysninger om virksomhedens historik.

Du har også mulighed for at tilføje dine kunder til overvågning. Det betyder, at du vil blive advaret i god tid, hvis der skulle ske noget forretningskritisk med virksomheden. På den måde kan du hurtigt tilpasse betingelserne efter, hvordan dine forretningsforbindelser klarer sig. Få adgang til et dashboard over din overvågningsportefølje, som grupperes efter risikoniveau, så du altid kan vurdere den samlede risiko for din portefølje.

Læs mere her

Bisnode Profiler - Danmarks bedste virksomhedsdatabase til målgruppesøgning og B2B leads
Få adgang til Danmarks bedste emnedatabase med detaljeret information om samtlige firmaer i Danmark og deres beslutningstagere til dine salgs- og marketingsaktiviteter. Med Bisnode Profiler får du et værktøj til leadgenerering og målgruppesøgning. Du kan selektere dine målgrupper på kriterier såsom demografi, geografi, antal ansatte, nøgletal eller kombinationer af disse. De mange kriterier giver dig mulighed for at finde præcis de målgrupper og leads, der matcher dine produkter.

Læs mere her

Vil du vide mere?
Kunne du tænke dig en introduktion til et af vores systemer, eller vil du bare høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du kontakte Bisnodes Relationship Manager Benjamin Lipschitz på tlf.: 40 28 99 99 eller e-mail benjamin.lipschitz@bisnode.com. Du er også altid velkommen til at kontakte Dansk Erhverv på tlf. 3374 6095 eller mail: medlemsrabatter@danskerhverv.dk.

Læs mere om Bisnodes løsninger på www.bisnode.dk. 

Rabatten er forudsat køb for min. 6.000 DKK. Prisen er ekskl. moms.
Som eksisterende kunde hos Bisnode er tilbuddet først aktivt ved udløb af eksisterende aftale.

Kontakt

Salg

Christine Dandanell Rithfeldt

Datamanager