Medlemsrabatter

Bisnode

Som medlem af Dansk Erhverv kan du sikre dig mod kredittab med 20 % rabat* hos Bisnode, som er Nordens største udbyder af kredit- og forretningsinformation på både virksomheder og privatpersoner.

Bisnode hjælper dig med at minimere tab og maksimere salg, bedømme risici og muligheder samt finde nye lønsomme kundeemner. Hos Bisnode forvandler vi data til viden og indsigt, som gør dig i stand til at træffe de rette beslutninger.

Vi kan blandt andet tilbyde dig:

Kreditrapporter gør det nemt for dig at vurdere kunder eller leverandørers risikoprofil og træffe den mest lønsomme beslutning.

Overvågning gennem Business Monitor, som giver dig advarselssignalerne i tide, mindsker dine kreditrisici og gør det muligt at varetage positive og negative forandringer.

Prospektivering med Nordic Business Key, som giver dig op til 3,5 mio. potentielle nordiske kunder.

Vil du vide mere?
Kunne du tænke dig en introduktion til et af vores systemer, eller vil du bare høre lidt mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, kan du kontakte Bisnodes Account Manager Mikkel Ekenberg på tlf.: 3673 8033 eller e-mail mikkel.ekenberg@bisnode.com.Du er også altid velkommen til at kontakte Dansk Erhverv på tlf. 3374 6095 eller mail: medlemsrabatter@danskerhverv.dk.

Læs mere om Bisnodes løsninger på www.bisnode.com

*På listeprisen. Forudsat køb for min. 6.000 DKK. Prisen er ekskl. moms.
Som eksisterende kunde hos Bisnode er tilbuddet først aktivt ved udløb af eksisterende aftale.

Kontakt

Salg

Rasmus Emmery

Kommerciel koordinator

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.