Willis Towers Watson

Forsikring med lave præmier og bred dækning.

Dansk Erhverv Forsikring og Willis Towers Watson tilbyder nu medlemsvirksomheder forsikringer med brede dækninger til lave priser.

Medlemmer kan nu få adgang til Dansk Erhverv Forsikring via et samarbejde med den uafhængige forsikringsmæglervirksomhed Willis Towers Watson. Forsikringskonceptet indeholder lave forsikringspræmier, brede dækninger og hjælp til at håndtere de administrative processer.

Dansk Erhverv Forsikring er velegnet til 90 pct. af alle erhvervsvirksomheder i Danmark, og giver virksomheder med særlige behov mulighed for at få skræddersyede forsikringsløsninger med fordelagtige vilkår.

Willis Towers Watson er uafhængig af forsikringsselskaber og tjener alene/udelukkende medlemsvirksomhedernes interesser. Dansk Erhverv Forsikring er baseret på Willis Insurance Pool, der tager hele markedet for forsikringer i brug og er kendetegnet af en høj indkøbsvolumen med konkurrencestærke priser og vilkår.

Fordele med Dansk Erhverv Forsikring:

  • Adgang til et større udvalg af forsikringsselskaber
  • Enkel administration, tilbudsgivning og beslutningsoplæg
  • Lavere forsikringspræmier på grund af høj indkøbsvolumen
  • Bredere dækninger og vilkår
  • Hjælp og vejledning i skadesager: Willis Towers Watsons jurister og ingeniører sætter sig på medlemmernes side af bordet i dialogen med forsikringsselskaberne for at sikre medlemmerne det bedste resultat

Specialister i risikostyring
Willis Towers Watson er blandt verdens største forsikringsmæglere med speciale i risikostyring. På verdensplan har Willis Towers Watson 45.000 ansatte – heraf mere end 400 ansatte i Danmark, hvor et dedikeret team er udvalgt til at servicere medlemmer af Dansk Erhverv.

Har du spørsmål, eller vil du oprette en forsikring, kan du henvende dig til Anders Hansen (Anders.Hansen@WillisTowersWatson.com).

Se mere og kom i gang med Dansk Erhverv Forsikring

Kontakt

Salg

Christine Dandanell Rithfeldt

Datamanager