Offentlige udbud

TED Alert udbud

Hold dig opdateret om relevante offentlige udbud.

Det offentlige udgør et kæmpe marked på 290 miilliarder kroner og hver dag publiceres tæt ved 1.000 offentlige udbud. Det kan virke uoverskueligt og tidskrævende at holde styr på de udbud, som er relevante for din virksomhed, men det behøver det ikke at være.

TED Alert
Dansk Erhverv tilbyder din virksomhed overvågning af offentlige udbud via Tenders Electronic Daily (TED-databasen), som indeholder alle udbud, der bliver publiceret efter EU’s udbudsdirektiver. Den daglige overvågning foretages på baggrund af en søgeprofil, som Dansk Erhverv kan hjælpe dig med at skræddersy til din virksomhed. Søgeprofilen sørger for, at du kun modtager relevante udbud på e-mail - og at du får dem samme dag, som de udgives i papirform.

Priser
Som medlem af Dansk Erhverv betaler du kun for de relevante udbud, som du får tilsendt. Ikke-medlemmer bliver desuden opkrævet et oprettelsesgebyr på 2.500 kr. og efterfølgende et halvårligt gebyr på 500 kr.

Priserne pr. udbud er:

•Komplet udbud: 41,25 kr.
•Resumé af udbud: 16,50 kr.


Hvis du vælger at modtage resumé af udbud, kan du rekvirere det komplette udbud for yderligere 24,75 kr. pr. e-mail. Der er ingen minimumsgrænse for antallet af udbud og faktureringen sker hver 6. måned, såfremt der har været udbud i perioden.

Se aktuelle tilbud her

Læs mere om TED Alert servicen.

Mere information?
Hvis du er interesseret i at høre mere om udbudsløsningen, er du velkommen til at kontakte Dansk Erhverv på tlf. 3374 6095 eller tedalert@danskerhverv.dk.

Dansk Erhverv modtager et formidlingshonorar for salget af dette produkt, der primært går til dækning af markedsføringsomkostninger.

Kontakt

Salg

Rasmus Emmery

Kommerciel koordinator

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.