Nyhed
Pension for Funktionærer har netop indgået en ny aftale med PFA, hvor der især har været fokus på at reducere omkostningerne, så en større andel af din pensionsindbetaling fremover kan gå til opsparing.
 
Prisen for service og rådgivning falder fra 1,2 pct. til 1 pct. af indbetalingerne til pensionsordningen. Omkostningerne til service og rådgivning kan dog maksimalt udgøre 400 kr. om året.

Pension & moderne forsikringer

Dansk Erhverv har i samarbejde med PFA udviklet en pensionsordning, som er meget konkurrencedygtig, både hvad angår pris og indhold. Ordningen indeholder opsparing til pension og moderne forsikringer, der sikrer dine medarbejdere, hvis de bliver syge eller får nedsat deres erhvervsevne.

Med Pension for Funktionærer får du og dine medarbejdere desuden mulighed for

  • at få et godt afkast
  • adgang til selvbetjeningsportaler
  • stor indflydelse på, hvordan ordningen skal sammensættes.

Pensionsordning som medarbejdergode
Pension for Funktionærer er et attraktivt medarbejdergode, som er med til at fastholde og tiltrække de rette medarbejdere.

En nem løsning
Det er nemt at oprette og implementere den nye pensionsordning. Ordningen træder normalt i kraft den 1. i måneden, to måneder efter, at PFA har modtaget den underskrevne tiltrædelsesaftale. PFA hjælper gerne med relevant materiale til dine medarbejdere.
Læs mere om pensionsaftalen.

Vil du vide mere eller booke et møde?
Du er velkommen til at kontakte Jakob Borre Baden hos Pension for Funktionærer på tlf. 4023 4675 eller mail: jba@pfa.dk.

Kontakt

Salg

Christine Dandanell Rithfeldt

Datamanager