SIKRING:

MARKEDETS MEST INDBRUDSSIKRE MEKANISKE VAREBILLÅSE - CARGO LOCK

Er din virksomhed plaget af tyveri og indbrud i varebilerne og har tabt omsætning på grund af medarbejdere, der ikke kan gøre deres arbejde færdigt?

Cargo Lock har i årtier effektivt sikret varebiler i Europa (også Østeuropa) mod indbrud og givet virksomhedsejere og ansatte arbejdsro. Hemmeligheden bag er det indvendige mekaniske låsesystem uden tilkobling til centrallåsen, hvor mere end 90% af alle indbrud begås.

Cargo Lock er et fuldintegreret professionelt låsesystem, som sikrer varebilen maksimalt efter de højeste sikkerhedsstandarder. Den mekaniske stand-alone løsning giver en dobbeltsikring og har høj brugeranvendelighed i dagligdagen med nem aflåsning af alle døre samtidigt uden brug af nøgler.

Fordele ved CARGO LOCK

 • BearLock®, Patenteret låsesystem
 • ISO 9001:2015 certificerede låse
 • Sikringsniveau PN-EN 12320
 • 3 års garanti
 • Låsemodeller udviklet ved 3D scan af varebiler
 • Perfekt tilpasset varerummet til alle nyere varebiler
 • Lås alle døre samtidigt uden nøgle
 • Montering hos forhandler eller on-site

Klik her for bestilling af Cargo Lock. Tilbudsprisen afhænger af varebilens højde.

Lav varebil (H1 model) / Mellem/høj varebil (H2/H3 model)

 

TYVERIMÆRKNING AF VÆRDIGENSTANDE - SelectaDNA

 • Tyverimærk værdigenstande med sporbar DNA-mærkning
  Usynlig mærkning kan bruges inden for alle brancher og virksomhedstyper til forebyggelse af tyveri og svind af dyrt og vitalt udstyr. Politiet, forsikringsselskaber mfl. anbefaler at mærke værdier.
 • Farligt for tyve og hælere
  Tyve og hælere løber en høj risiko og "slæber" et usynligt DNA-spor med sig, når de stjæler SelectaDNA-mærkede ejendele, hvilket gør, at ejendele er sværere at afsætte til hælere og slutbrugere. Derfor fravælger de i langt højere grad SelectaDNA mærkede virksomheder.
 • Politiet samarbejder i mere end 40 lande
  Politiet har udstyr, så de straks kan aflæse DNA-koden på DNA-mærkede tyvekoster. Herefter kan de ved opslag i SelectaDNA's globale database se ejerinformationer for en registreret ejendel. Tyve har nu et forklaringsproblem overfor Politiet, idet Politiet har information om, hvorfra værdigenstandene er stjålet, hvem ejeren er, og om ejendelen er angivet som stjålet i databasen. Fundne ejendele bliver tilbageleveret til den retmæssige ejer.

Klik herunder på det antal DNA-mærkninger, du ønsker at bestille.

SelectaDNA Erhvervskit 25, 100, 500 eller 1.000 genstande (inkl. advarselsmærker).

SelectaDNA Varebilkit til 1, 4, 20 eller 40 biler med DNA-væske til hhv. 25100500 eller 1.000 genstande (inkl. advarselsmærker).

 

RÅDGIVNING:

Unisecure har mange års erfaring med at hjælpe virksomheder i detailhandlen med at opklare omfattende svindelnumre for store beløb. Heriblandt også CVR-svindel. Et godt tip for at sikre sig mod CVR-svindel er, at man opretter en kode på virk.dk, så ingen kan ændre i virksomhedsinformation uden denne kode.

Lad Unisecure hjælpe din virksomhed. Det kan være med at finde frem til svindlere, men også med en række andre ting, så som at forebygge indbrud og svindel. Unisecure tilbyder Dansk Erhvervs medlemmer gratis rådgivning og sparing. Ring på telefon: 6990 1818.
 

Mere information

Har du spørgsmål til sikringsløsningerne eller fordelsaftalen, er du velkommen til at kontakte Unisecure:

Telefon: 6990 1818 / E-mail: info@unisecure.dk

 

For information relateret til selve aftaleramme kan du skrive til medlemsrabatter@danskerhverv.dk.

Kontakt

Salg

Christine Dandanell Rithfeldt

Datamanager