Kontakt
Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chef for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil
Kursus og Event

Patrick Fuhrmann

Uddannelses- og Eventkoordinater
Kontakt

Hvad vil netværket give dig?
Formålet med Dansk Erhvervs netværk for esportsvirksomheder er at skabe forståelse og anerkendelse af esport som et vækstskabende marked. Esport er på verdensplan vokset til en milliard industri, og Danmark er med i førerfeltet. Derfor er der behov for en fælles stemme for danske vækstvirksomheder, hvor forretningens kerneområde er esport.

Esport er en ny branche, som vil have gavn af et samlingspunkt for koordinering af erhvervsrettede og politiske dagsordner. Der er behov for en styrket fælles stemme, som kan tale esportens erhvervsmæssige potentiale op til et niveau, hvor det bliver tydeligt for branchens interessenter, at esport kan skabe vækst og arbejdspladser, og sætte Danmark på verdenskortet.

Danmark er anerkendt som en af verdens stærkeste esportsnationer, og hvis vi skal fastholde vores postition i førerfeltet, så kræver det politisk og erhvervsmæssig opbakning samt en koordineret indsats for at styrke branchens vækst.

Praktik og indhold
Fire årlige møder som afvikles og faciliteres af Dansk Erhverv. Dansk Erhverv er sekretariat på netværket, og vil holde listen over medlemmerne af netværket.

Emnerne og indholdet af møderne koordineres i løbende dialog med netværkets medlemmer. Emner kan for eksempel være ”Analyser af branchen”, ”Sikre genetablering af pulje til esportsevents”, ”International anerkendelse af dansk esport”, ”Kampagner med esport som trækplaster for udenlandsk IT-talent”.

Stiftende medlemmer af netværket:

  • Astralis
  • BLAST
  • DreamHack Sports Games
  • Esport Danmark
  • Dansk Erhverv

Hvem kan blive en del af netværket?
Medlemskabet er for virksomheder med et fokus på den kommercielle side af esport. Dansk Erhvervs netværk for esport kan vælge at invitere virksomheder med i netværket, som ikke har esport som kerneområde, men som har en betydning for esportens erhvervsudvikling. Virksomheder kan blive medlem af netværket på baggrund af invitation fra netværket.

Hvad koster det?
Det er gratis at deltage i netværket.

Anmodning om medlemskab af Dansk Erhvervs esportsnetværk

Du skal være logget på for at kunne sende denne formular. Hvis du er logget på og stadig ikke kan slå op, skal du sørge for, at "Spor ikke" er deaktiveret i dine browserindstillinger.