Naviger op
Log på

Kom nu i gang med persondataforordningen!

Politiske nyheder 18-05-2017
Der er et år til, at persondataforordningen træder i kraft. Som medlem af Dansk Erhverv kan du blive klædt ordentligt på til at håndtere de nye regler.
Hvordan defineres personoplysninger? Og hvordan skal jeg behandle mine kunders data? Hvad er dokumentationskravene for behandling af personoplysninger?

Spørgsmålene er mange, når det kommer til persondataforordningen, som træder i kraft d. 25. maj 2018. Er du medlem af Dansk Erhverv, kan du deltage gratis på et eller flere af vores arrangementer om persondataforordningen – og dermed få konkret viden om, hvad du og dine kollegaer skal efterleve.

365 dage til compliance – EU persondatakonferencen 2017
PwC og Dansk Erhverv inviterer til konference om persondataforordningen. Du får bl.a. mulighed for at møde Cristina Angela Gulisano, direktør i Datatilsynet, og høre indlæg fra det praktiske arbejde med forordningen.

Tilmeld dig her

Danmarksturne: Kom nu i gang med persondataforordningen!

Dansk Erhverv starter databussen og kører ud i landet med konkrete værktøjer til at håndtere persondataforordningen. Tilmeld dig gratis som medlem af Dansk Erhverv.

København – 7/6

Kolding – 8/6 

Korsør – 9/6

Aalborg – 26/6

Aarhus – 26/6

Herning – 27/6

OBS! “Kom nu i gang med persondataforordningen”
Kurserne henvender sig til de virksomheder, der ikke har fået taget hul på arbejdet med at sørge for at efterleve de nye regler.

Er du allerede i gang, kan du med fordel benytte dig af nogle af Dansk Erhvervs øvrige tilbud vedr. persondataforordningen.

Har du spørgsmål til de nye persondataregler eller arrangementerne, er du velkommen til at kontakte advokat og chefkonsulent, Martin Jørgensen.
 
Sidst opdateret den 18-05-2017 17:21
Tilbage til nyhedssøgning