Log på
Her er du: Skip Navigation LinksDansk Erhverv - Forside>Om Dansk Erhverv>Om Dansk Erhverv

 Om Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhvervsliv. Vi repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder og brancher. Vores mission er at fremme konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi.
Send til en venPrint
Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Det er Dansk Erhvervs vision at være den mest betydningsfulde politiske repræsentant og foretrukne rådgiver for erhvervslivet. Det er Dansk Erhvervs mission at skabe konkurrencekraft hos vores medlemmer i en globaliseret økonomi.

Værdier med afsæt i medlemmerne

Dansk Erhverv står på tæer for at gøre det ekstraordinære for vores medlemmer, og vi er stolte af de resultater, vi skaber. Vi er forretningsorienterede og understøtter dette ved at arbejde ud fra følgende værdier; vi er engagerede, professionelle, netværksorienterede, fleksible og resultatorienterede.Vi har store ambitioner på vores medlemmers vegne og tænker gerne utraditionelt for at nå de resultater, vi sigter efter.

Rådgivning der kan ses på bundlinjen

Dansk Erhverv yder dybdegående rådgivning til vores medlemmer og hjælper med at løse virksomhedens konkrete udfordringer. Vi går direkte ind i den enkelte sag og følger den om nødvendigt til dørs gennem hele retssystemet. Vores rådgivningsydelser er med til at skabe en udvikling og vækst, som kan måles direkte på bundlinjen.

Dansk Erhverv tager udgangspunkt i virksomhedens lokale, nationale og globale situation. Vi har kontorer i de større byer i Danmark og i Bruxelles. Vi samarbejder med erhvervsorganisationer i alle lande i verden og er repræsenteret i Eurocommerce og European Business Services Round Table.

Danish Chamber of Commerce

Som Chamber of Commerce i Danmark er vi en del af et vidtforgrenet internationalt netværk af organisationer, og vores samlede internationale engagement gør os i stand til at yde en stærk international rådgivning.

Dansk Erhverv ejer Børsbygningen, hvor vi har vores daglige gang.

 

 

 VELKOMMEN TIL BØRSBYGNINGEN