Velkommen til Dansk Erhvervs nye website. Du vil i en periode nogle steder opleve at blive sendt tilbage til vores gamle site.

Forside

Persondatapolitik og cookies

Her kan du læse om Danske Erhvervs persondatapolitik og anvendelse af cookies.

Persondatapolitik

Personoplysninger
Tilmelder du dig et arrangement på vores hjemmeside, registrerer vi alene de oplysninger, du indtaster med henblik på fremsendelse af bekræftelse på tilmelding samt for eventuelt fremsendelse af girokort til betaling for arrangementet. Registreringen sker ved, at de indtastede oplysninger sendes automatisk via e-mail til den medarbejder i Dansk Erhverv, der står for arrangementet. Efterfølgende gemmes denne mail med henblik på fremsendelse af information om andre Dansk Erhverv-arrangementer, der kunne have din interesse.
Mailen lagres alene på vores e-mail-server. Der registreres og lagres således ingen personfølsomme oplysninger i Dansk Erhvervs medlemsdatabase. Oplysningerne i mailen slettes efter senest fem år.

Personoplysninger lagres ikke på denne webserver, men i en medlemsdatabase, som ikke har forbindelse til denne webserver. Disse personoplysninger er beskyttet med login.

Personoplysninger opbevares krypteret og transmitteres krypteret.


Medlemmer af Dansk Erhverv

Som registreret medlem hos Dansk Erhverv har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. 

Persondatapolitik

Henvendelse i forbindelse med persondata politik rettes til Dansk Erhverv via mes@danskerhverv.dk.

Cookiepolitik

Cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (for eksempel et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, for eksempel et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Sådan afviser du brugen af cookies
Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

Ønsker du ikke at modtage cookies fra danskerhverv.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

Hvordan man sletter cookies fra sin pc
I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

www.danskerhverv.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter for dermed at skabe øget brugervenlighed.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.