Gemt
Personalejura og coronavirus

Fravær på grund af coronavirus

Her findes blandt andet information om reglerne for fravær for medarbejdere, der er eller har været smittet med COVID-19, medarbejdere i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb samt gravide medarbejdere.

Nyhed

CORONAVIRUS OG PERSONALE - Fravær

Nedenfor følger en række typiske spørgsmål, der kan opstå vedrørende medarbejderes eventuelle ret til fravær på grund af coronavirus. Du kan blandt andet læse mere om, hvilke regler der gælder for medarbejdere, der er eller har været smittet med COVID-19, medarbejdere i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb samt gravide medarbejdere.

Dansk Erhverv opfordrer generelt til, at virksomhederne så vidt muligt er i dialog med den enkelte medarbejder om de udfordringer, som medarbejderen eventuelt måtte opleve i forhold til fravær på grund af coronavirus.

Medarbejderes fravær på grund af behov for pasning af mindreårige børn som følge af coronavirus kan du læse mere om her:

Kræver medlemskab

Du skal være logget ind for at få adgang til artiklen

Det er kun medlemmer af Dansk Erhverv, der har adgang til vores artikler og værktøjer.

Endnu ikke bruger? Opret dig

Kontakt os

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.