Gemt

Fravær på grund af coronavirus

Her findes blandt andet information om reglerne for fravær for medarbejdere, der er eller har været smittet med COVID-19, medarbejdere, der er nær kontakt eller anden kontakt til en smittet person, gravide medarbejdere samt medarbejdere i øget risiko for et alvorligt sygdomsforløb.

Nyhed

CORONAVIRUS OG PERSONALE - FRAVÆR PÅ GRUND AF CORONAVIRUS (OPDATERET 17. marts 2022)

Nedenfor følger en række typiske spørgsmål, der kan opstå vedrørende medarbejderes eventuelle ret til fravær på grund af coronavirus. Du kan blandt andet læse mere om, hvilke regler der gælder for medarbejdere, der er eller har været smittet med COVID-19, medarbejdere, der har symptomer på smitte med COVID-19, medarbejdere, der er nær kontakt til en smittet person, og gravide medarbejdere.

Dansk Erhverv opfordrer generelt til, at virksomhederne så vidt muligt er i dialog med den enkelte medarbejder om de udfordringer, som medarbejderen eventuelt måtte opleve i forhold til fravær på grund af coronavirus.

Medarbejderes fravær på grund af behov for pasning af mindreårige børn som følge af coronavirus kan du læse mere om her: