Gør grøn omstilling til en del af fremtiden

Deltag i et lærerigt forløb, hvor I får redskaber til at komme i gang med at høste de lavthængende frugter af grøn omstilling. Det er vigtigt for væksten – og for miljøet.

Webinar

Gør grøn omstilling til en del af fremtiden

3 dage til tilmeldingsfrist
6. dec 2021 KL. 10.00-12.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Dansk Erhverv og Complete7 inviterer nu til forløbet ’Grøn Vækst med Dansk Erhverv’, hvor SMV’er kan blive klædt på til at navigere i en verden med større og større fokus på bæredygtige virksomheder. Her vil du blandt andet få en gratis skræddersyet strategi for grøn omstilling til din virksomhed. Du vil også blive klogere på, hvordan I kan arbejde strategisk med bæredygtighed, så det har positiv indflydelse på konkurrenceevnen og bundlinjen.

Målgruppe
Webinaret henvender sig til alle virksomheder med under 250 ansatte. Dog mest relevant for virksomheder med over 20 ansatte.

På nuværende tidspunkt er der planlagt 4 supplerende webinarer, hvor du allerede nu har mulighed for at tilmelde dig:

 • 10. december kl. 8.30-10.00: Hvad kan du gøre ved de stigende energipriser?
  Få indblik i, hvorfor energipriserne stiger, hvad man som virksomhed kan gøre, samt hvordan energioptimering kan bruges som løsning. Tilmeld dig her.

 • 15. december kl. 9.00-10.30: Optimering af grøn omstilling i værdikæden.
  Hvilke krav kan forventes fra kunder og det offentlige, og hvordan stiller vi de optimale krav til vores leverandører? Tilmeld dig her.

 • 13. januar kl. 9.00-10.30: Fokus på energioptimering.
  De fleste virksomheder kan med ’no-’ eller ’low cost’-tiltag spare 10-30 procent på energien. Find ud af, hvordan du kommer i gang med at finde energityvene. Tilmeld dig her.

 • 20. januar kl. 9.00-10.30: Kan jeg få tilskud til grøn omstilling?
  Få indblik i, hvilke tilskud du kan søge, og hvad det kræver. Energistyrelsen kommer blandt andet og fortæller om erhvervspuljen på 3,4 mia. kr. der uddeles til grøn omstilling over de næste 9 år. Tilmeld dig her.

Som tilmeldt vil du modtage et link til webinaret 2 dage før.

Frister

 • Tilmeldingsfrist d. 5. december 2021
 • Afmeldingsfrist d. 5. december 2021
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Kontakt

Kursus- og Eventafdelingen

33746072Kursus@danskerhverv.dk