; ;

Som led i forløbet ’Grøn Vækst med Dansk Erhverv’ inviterer Complete7 og Dansk Erhverv nu til andet event, som har fokus på krav i værdikæden omhandlende grøn omstilling. Du lærer, hvordan I kan forholde jer til nye og skærpede krav og om hvorfor, du med fordel kan gå kravene proaktivt i møde. 

Udover dette webinar, er der planlagt 4 supplerende webinarer, hvor du har mulighed for at tilmelde dig:

  • 6. december kl. 10.00-12.00: Gør grøn omstilling til en del af fremtiden
    Deltag i et lærerigt forløb, hvor I får redskaber til at komme i gang med at høste de lavthængende frugter af grøn omstilling. Det er vigtigt for væksten – og for miljøet. Tilmeld dig her.

  • 10. december kl. 8.30-10.00: Hvad kan du gøre ved de stigende energipriser?
    Få indblik i, hvorfor energipriserne stiger, hvad man som virksomhed kan gøre, samt hvordan energioptimering kan bruges som løsning. Tilmeld dig her.

  • 13. januar kl. 9.00-10.30: Fokus på energioptimering.
    De fleste virksomheder kan med ’no-’ eller ’low cost’-tiltag spare 10-30 procent på energien. Find ud af, hvordan du kommer i gang med at finde energityvene. Tilmeld dig her.

  • 20. januar kl. 9.00-10.30: Kan jeg få tilskud til grøn omstilling?
    Få indblik i, hvilke tilskud du kan søge, og hvad det kræver. Energistyrelsen kommer blandt andet og fortæller om erhvervspuljen på 3,4 mia. kr. der uddeles til grøn omstilling over de næste 9 år. Tilmeld dig her.

Som tilmeldt vil du modtage et link til webinaret 2 dage før.

Oplægsholdere

Ulrich Bang

Underdirektør

Dansk Erhverv

Jan Køhler

Stifter

Complete7

Kontakt

Kursus- og Eventafdelingen

33746072kursus@danskerhverv.dk