; ;

Vi gentager successen fra sidste år med etablering af en fælles dansk stand på messen, der vil give de deltagende danske spilvirksomheder fine muligheder for kundemøder, investordialog og networking med de ca. 350.000 messedeltagere, som hvert år lægger vejen forbi Gamescom i Køln.

Dansk Erhverv organiserer den danske stand på Gamescom med tilskud fra Udenrigsministeriet (Trade Council) og EU med henblik på at give de deltagende danske virksomheder optimale betingelser for at kunne mødes med de rigtige internationale kunder og forretningsforbindelser og komme ud i verden med deres produkter. Projektet har karakter af et eksportfremstød og gennemførelsen er afhængig af, at et tilstrækkeligt antal virksomheder melder sig til.

Standen bliver en del af B2B-området ved Gamescom og er derved velegnet til at afholde forretningsmøder, press-showing, rekruttering osv., men vil også fungere som base for de danske virksomheder. Fællesstanden planlægges at bestå af en reception/bar, loungeområde, mødeborde i et åbent areal, aflukkede mødelokaler, storskærm med reels fra de deltagende virksomheder.

For at kunne deltage i dette eksportfremstød med tilskud fra Udenrigsministeriet og EU, er det en forudsætning, at man på et eller andet plan har været negativt berørt af Storbritanniens udtræden af EU, idet fremstødet får tilskud fra de såkaldte Brexit-midler. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt ens virksomhed opfylder det krav, er man meget velkommen til at kontakte Michael Bremerskov Jensen, fagchef for International Handel i Dansk Erhverv på email mje@danskerhverv.dk eller tlf. +45 3175 2400. 

Deltagerpriser:

Pakke A: Estimeret pris 8.000 kr.
Adgang til Gamescom B2B-området
Virksomhedsbranding på standen (logo + video)
Meet-2-Match account (mødebooking-portal)
Adgang til loungeområde
Mødefaciliteter i et åbent areal

Pakke B: Estimeret pris 17.000 kr.
Adgang til Gamescom B2B-området                                                                                        Virksomhedsbranding på standen (logo + video)
Meet-2-Match account (mødebooking-portal)
Adgang til loungeområde
Mødefaciliteter i aflukkede lokaler

Til pakke A og B:
Det er muligt at deltage flere personer fra samme virksomhed uden meromkostning. Ved tilmelding må I meget gerne skrive kontaktinformationer på disse i bemærkningsfeltet. 

Tilkøbsmulighed:

Der er mulighed for at tilkøbe demostand, hvor forbipasserende vil kunne se og prøve virksomhedernes spil (Est. pris 5.000)

*Priserne er estimeret ved minimum 15 deltagende danske virksomheder

Transport og hotelovernatning er for egen regning.

Frister:

Frist for tilmelding: Gerne snarest muligt af hensyn til opbygning af messestand og senest fredag den 26. maj 2023.

Frist for afmelding: 26. maj 2023 – Afmelding senere er ikke mulig, hvorfor tilmeldingen efter den 26. maj vil være bindende af hensyn til opbygning af messestanden. 

Kontaktpersoner:

Klaus Pedersen, tlf. 20843777 / mail: klaus@bedtime.io

Ulla Rønberg, tlf. 33746380 / mail: ulro@danskerhverv.dk

Michael Bremerskov Jensen, tlf. 31752400 / mail: mje@danskerhverv.dk

 

Samarbejdspartnere

Kontakt

Kursus og Event

3374 6072kursus@danskerhverv.dk

Åbningstider på telefonen er hverdage mellem kl. 8 - 16.

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil
Finans, Medier & Kreative Erhverv

Ulla Rønberg

Chefkonsulent
Medarbejderprofil