Kurser og events

360 grader prisen

Kan Anders Morgenthaler redde verden – og kan du? Se hvem der løber med 360 grader prisen den 10. september og bliv inspireret til, hvilke muligheder, verdensmålene kan rumme for din forretning.

Konference

360 grader prisen

10. sep 2019 KL. 13.00-17.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Igen i år hylder 360 grader prisen innovationsevnen og de virksomheder, startups og kreative ildsjæle der formår at omsætte de 17 Verdensmål til handling.

At arbejde strategisk med bæredygtighed sker ikke blot, når en virksomhed med et bæredygtigt formål bliver til, men sker også når etablerede virksomheder arbejder innovativt og identificerer nye løsninger, der har potentiale til at skabe en bedre verden.

360 grader prisen uddeles i kategorierne etableret virksomhed, startup og græsrødder for løsninger, der favner ny teknologi og bæredygtighed. Vinderne præmieres hver med et beløb på 10.000 kr. samt et møde med et særligt udvalgt advisory- og investorboard.

Se hvem der løber med priserne den 10. september og bliv inspireret til, hvilke muligheder, verdensmålene kan rumme for din forretning.

Samarbejdspartnere

Dagens moderator: Thomas Madsen-Mygdal, iværksætter og initiativtager til Techfestival.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 4. september 2019
  • Afmeldingsfrist d. 5. september 2019
Afmeld dig her

Kontakt

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Malene Thiele

CSR -chef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.