Kurser og events

Brexit-aftalen: Hvordan påvirkes din virksomhed?

Hør en toldekspert fortælle, hvad Brexit-handelsaftalen kommer til at betyde for din virksomhed og handlen med Storbritannien. Vi fokuserer på told, afgifter, handelskontrakter, værneting m.m., og der vil være mulighed for spørgsmål.

Brexit-aftalen: Hvordan påvirkes din virksomhed?

5 dage til tilmeldingsfrist
25. jan 2021 KL. 08.30-10.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Selvom handelsaftalen betyder, at der ikke skal betales told på varer, som bevæger sig mellem EU og UK, vil der stadig skulle dokumenteres, registreres og toldbehandles, når din virksomhed handler med UKBliv klogere på, hvordan din virksomhed lever op til kravene og bedst muligt udnytter handelsaftalen. 

På dette online event vil én af Danmarks førende toldeksperter, Line Kjær, advokat og partner i KPMG, redegøre for, hvad Brexit-handelsaftalen kommer til at betyde for din virksomhed, der handler med Storbritannien. Told, afgifter, handelskontrakter, værneting m.m. i forhold til Storbritannien fremadrettet vil der blive givet svar på, og der bliver således rig lejlighed til at stille de Brexit-spørgsmål, der betyder noget for din virksomhed. Derudover vil det blive suppleret af det danske perspektiv på Brexit, som chefen for Brexit-sekretariatet i Udenrigsministeriet, Niels Heltberg, vil fortælle om.

Som tilmeldt vil du modtage et link dagen før. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål løbende!

Program

08:30 - 08:40

Velkommen

08:40 - 09:00

Danmark og Brexit

09:00 - 10:00

Told, afgifter, handelskontrakter m.m. for danske virksomheder med Brexit-handelsaftalen

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 22. januar 2021
  • Afmeldingsfrist d. 22. januar 2021
Afmeld dig her

Kontakt

Kursus og Event

Jeanette Rohd Gernsøe

Kursus- og eventmanager

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.