Kurser og events

Danmarks Bedste Arbejdspladser® og Great Place to Work certificering 2018

Har du en strategi for, hvordan du vil tiltrække de nødvendige medarbejdere, eller har du brug for hjælp?

Event

Danmarks Bedste Arbejdspladser® og Great Place to Work certificering 2018

13. nov 2018 KL. 17.00-23.30
Cirkusbygningen, Jernbanegade 8, 1608 København
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
Ekskl. moms
Event

I foråret 2018 melder flere brancher om udfordringer med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Samtidig peger flere og flere undersøgelser på, at jobsøgende foretrækker arbejdspladser, som har ry for at være en god arbejdsplads. 

Great Place to Work® har hvert år siden 2001 kåret Danmarks Bedste Arbejdspladser® og har siden 2016 tilbudt Great Place to Work certificering. Vi glæder os til endnu en gang at løfte sløret for de bedste arbejdspladser i 2018. Listen offentliggøres i diverse medier, på Jobindex’ hjemmeside og i vores rapport om Danmarks Bedste Arbejdspladser. Certificeringer kan offentliggøres på LinkedIn og på Facebook. Både certificerede arbejdspladser og arbejdspladser, som opnår placering på listen, melder tilbage til os, at de anslår markedsføringsværdien af en placering på listen til at være mange gange deltagergebyret, at synligheden resulterer i langt flere kvalificerede, uopfordrede ansøgninger samt et mangedoblet antal følgere på LinkedIn.

Kåringen af Danmarks Bedste Arbejdspladser sker i samarbejde med Dansk Erhverv og finder sted i Cirkusbygningen, tirsdag den 13. november 2018.

Er din arbejdsplads en af Danmarks Bedste Arbejdspladser eller vil du Great Place to Work-certificeres, så læs mere her

Som medlem af Dansk Erhverv får du 10% på vores ydelser.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 1. september 2018
  • Afmeldingsfrist d. 1. september 2018
Afmeld dig her

Kontakt

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.