Kurser og events

Den autentiske virksomhed – transformér dit corporate brand indefra

Lær hvordan topcheferne bag nogle af verdens bedste brands som Noma, LEGO og BMW udnytter virksomhedens styrker til at skabe succeser og bliv inspireret til at genopfinde din egen virksomheds autentiske brand.

Godmorgen-møde

Den autentiske virksomhed – transformér dit corporate brand indefra

23. jan 2019 KL. 09.00-11.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Autentisk identitet er et nyt strategisk ledelsesansvar. Topchefer skal kunne kortlægge, analysere og lede virksomhedens autentiske identitet, hvis de vil bevæge virksomheden fra krise til succes eller sætte dagsordenen på markedet. I stedet for at forsøge at efterligne konkurrenterne, må chefer tro på organisationens potentialer som udgangspunkt for virksomhedens strategiske udvikling.

De autentiske virksomheder formår at gå på opdagelse efter synlige og usynlige styrker i organisationen og bruge dem til at forme virksomhedens strategi og brand. De autentiske virksomheder tiltrækker talenter, har et godt omdømme og lykkes med at vækste. Men hvad vil det sige, at arbejde med virksomhedens autentiske identitet?

Lær hvordan topcheferne bag nogle af verdens bedste brands arbejder med virksomhedens autentiske identitet og bliv inspireret til at genopfinde din egen virksomheds brand, når CEO og rådgiver, Nikolaj Stagis bruger eksempler fra bogen 'Den autentiske virksomhed', hvor topchefer fra LEGO, Noma, Hästens, Ducati og BMW fortæller om at udnytte virksomhedens potentialer til at skabe et ekstremt succesfuldt brand.

Program

08:30 - 09:00

Ankomst og morgenmad

09:00 - 10:00

Transformér din virksomhed indefra

10:00 - 10:15

Pause og netværk

10:15 - 11:00

Workshop og værktøjer

11:00 - 11:00

Tak for idag

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 16. januar 2019
  • Afmeldingsfrist d. 21. januar 2019
Afmeld dig her

Oplægsholder

Kontakt

Salg

Jeanette Rohd Gernsøe

Salgs- og kursuskoordinator

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.