Kurser og events

Digital Vækst 2021

Vi gentager successen fra 2020 og inviterer til årets mest inspirerende konference om, hvordan vi sammen fører Danmark digitalt i det næste årti.

Digital Vækst 2021

3 dage til tilmeldingsfrist
21. jan 2021 KL. 09.00-15.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
Ekskl. moms
Event

Dilemmaer, diskussioner og digitale vindere
En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser ofte verden som én stor markedsplads. Alt sammen elementer, der skaber et gunstigt digitalt vækstmiljø.

Derfor er innovation, hastighed og data samt det globale fokus omdrejningspunktet for konferencen Digital Vækst 2021.

På konferencen får du svar på, hvordan du lægger fundamentet for og realiserer vækst gennem digitale værktøjer og strategier – og hvordan du får medarbejderne med og leder organisationen sikkert gennem det klippefyldte digitale farvand.

Som deltager på Digital Vækst 2021 får du desuden indsigt i nogle af de danske virksomheder, der har klaret de digitale udfordringer så forbilledligt, at vi andre gerne vil kigge med.

Og fordi ingen strategi overlever mødet med virkeligheden uden skrammer, kommer vi i løbet af dagen bag kulisserne hos en række danske virksomheder gennem live-interviews med centrale beslutningstagere, der får lov til at udfordre hinanden.

På Digital Vækst 2021 bringer vi danske virksomheders innovation, teknologivalg, data og globaliseringen i spil på tværs af organisationen - fordi vi ved, at inspiration, viden, erfaring og dialog er de centrale byggesten, når strategien for den digitale vækst skal etableres.

På grund af Corona-pandemien afvikles Digital Vækst 2021 som en 100% digital konference. Der er ikke blot tale om streaming af et event uden tilskuere, men om en dynamisk og afvekslende live-begivenhed med Computerworlds chefredaktør, Lars Jacobsen, som ankermand, hvor der skiftes mellem indlæg, interviews, debatter, gæster i studiet og transmission via webcam.

Målgruppe
Digital Vækst 2021 bringer teknologier, innovation, data og globalisering i spil på tværs af organisationen. Derfor henvender konferencen sig til den brede deltagerskare med interesse for digital transformation: CEO, økonomiansvarlige, it-ansvarlige, it-sikkerhedsansvarlige, digitaliseringsansvarlige, forretningsudviklere, marketing- og salgschefer, konsulenter, digitale projektledere mv.

Du kan læse mere om Digitial Vækst 2021 og se dagens program her.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 20. januar 2021
  • Afmeldingsfrist d. 20. januar 2021
Afmeld dig her

Kontakt

Kursus og Event

Jeanette Rohd Gernsøe

Kursus- og eventmanager

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.