E-handelsprisen 2021

Der var engang… sådan starter alle gode eventyr, og E-handelsprisen 2021 er et virkelig godt eventyr. Vær med d. 20. maj, når vi hylder de absolut bedste inden for dansk e-handel.

Event

E-handelsprisen 2021

20. maj 2021 KL. 16.00-19.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Eventyret om E-handelsprisen 2021 er allerede ved at blive skrevet, og vi glæder os til at kunne invitere til et brag af en fest. Et godt eventyr skrives dog ikke uden en udfordring, og med COVID-19 som skurken, vil festen blive sendt live den 20. maj. 

Aftenens højdepunkt er naturligvis kåringerne af alle vinderne og ikke mindst kåringen af vinderen af Guldprisen. Udover prisoverrækkelserne, så er prisfesten også årets helt store fest indenfor e-handelsbranchen - en aften man ikke må gå glip af. Vil du blive klogere på processen, kan du læse mere her.

Selvom om festen bliver digital, så håber vi, at finalisterne og alle andre deltagere vil samle sig rundt om på kontorerne, i stuerne mv. og holde et brag af en firmafest.  

Invitér kollegaer med til digitalt award show - så I sammen (eller hver for sig...) kan følge prisoverrækkelserne.

Prisfesten er relevant for alle inden for e-handelsbranchen - så uanset om du er finalist til en e-handelspris, e-handler, leverandør til e-handelsbranchen, e-handelsstuderende, underviser i e-handel eller bare synes, at e-handel er spændende - så er denne prisfest, en fest du ikke må gå glip af, hvis du vil holde fingeren på pulsen, have faglige inputs og inspireres af de absolut bedste! 

Vi glæder os til at skrive endnu et eventyr om E-handelsprisen. 

Samarbejdspartnere

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 19. maj 2021
  • Afmeldingsfrist d. 20. maj 2021
Afmeld dig her

Relaterede

Kontakt

Kursus og Event

Andrea Skou Pojezny

Eventkoordinator