Kurser og events

Erhvervsdigitaliseringsmessen 2019

Kom med når ITB og Dansk Erhverv inviterer til erhvervsdigitaliseringsmesse, og sætter fokus på fordelene ved at arbejde strategisk med digitalisering i din virksomhed.

Messe

Erhvervsdigitaliseringsmessen 2019

4. okt 2019 KL. 10.00-15.00
Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Ingen virksomhed, offentlig som privat, kan i dag komme udenom den digitale agenda. Implementering af digitale processer i organisationen, kan ikke blot lede til effektivisering, men kan også være med til at skabe innovation, produktudvikling og vækst. Alt sammen faktorer som kan være med til at styrke din virksomheds konkurrencedygtighed på markedet.

For at sætte fokus på digitalisering er IT-Branchen og Dansk Erhverv, i samarbejde med bl.a. Erhvervsstyrelsen og Kommunernes Landsforening, gået sammen om at arrangere Erhvervsdigitaliseringsmessen 2019 – og du er inviteret!

På messen vil du bl.a. kunne høre oplæg fra:

Det kan du opleve på Erhvervsdigitaliseringsmessen
Vi har inviteret en række af erhvervslivets topledere, som vil fortælle om deres virksomheders strategiske vækst med digitalisering som omdrejningspunkt. Der vil være fem scener, hvor du dagen igennem kan høre oplæg fra både C20 virksomheder og vækstgazeller.

Mød og netværk med mere end 100 leverandører
Dansk erhvervsliv mangler et overblik over mulighederne for digitalisering. Det får du på messen, når vi samler mere end 100 af erhvervslivets it-leverandører. I samarbejde med erhvervslivets brancheforeninger arrangeres guidede ture i messeområdet med besøg hos de virksomheder, der tilbyder løsninger, der er særligt relevante for netop dit forretningsområde.

Netværk med mere end 1000 af erhvervslivets ledere
Messen giver en oplagt mulighed for at netværke med nogle af branchens største forandringsskabere og initiativtagere, og giver dig mulighed for at søge inspiration og få viden om, hvordan andre virksomheder i erhvervslivet har arbejdet med digitalisering.

Få gode råd og vejledning om rådgivning og finansiering
Du vil på messen også få mulighed for at høre oplæg fra bl.a. erhvervsministeren, KL, IT-Branchen m.fl., som vil give dig et samlet overblik over, hvordan du kan skyde genvej til rådgivning eller hurtig finansiering, så din virksomhed kan blive klar til den digitale omstilling.

Programmet for Erhvervsdigitaliseringsmessen følger.

Samarbejdspartnere

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 2. oktober 2019
  • Afmeldingsfrist d. 2. oktober 2019
Afmeld dig her

Kontakt

Rådgivning & Videnservice

Janus Sandsgaard

Fagchef for IT og Digitalisering
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.