Kurser og events

Fagprøveprisen og Danish Retail Award 2019

Gå ikke glip af Fagprøveprisen og Danish Retail Award 2019. Sæt allerede nu et kryds i kalenderen til fejring af detail- og B2B-handlens talenter.

Konference

Fagprøveprisen og Danish Retail Award 2019

1. okt 2019 KL. 09.30-14.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
Ekskl. moms
Event

Ved en festlige lejlighed på Børsen uddeles traditionen tro Fagprøveprisen til de tre bedste elever, som har udmærket sig gennem deres fagprøve på erhvervsuddannelsen inden for detailhandel. I år går Fagprøveprisen også til tre elever inden for B2B-handel.

Prisen, der i år kan fejre 21-års fødselsdag, uddeles som noget nyt i samarbejde mellem HK Handel, HK Privat og Dansk Erhverv med det formål at hylde de spirende talenter inden for de to erhvervsuddannelser.

Fagprøveprisen uddeles samme dag som Danish Retail Award, hvor tre entusiastiske og forandringsskabende butiks- eller varehuschefer i Danmark vil blive fejret med en særlig pris for deres indsats.

Kom med, når vi hædrer de detail- og B2B-handelstalenter, der på hver deres måde er kommet med positive indspark til, hvordan nutidens- og fremtidens handel skal bedrives. Hør også en række spændende oplægsholdere give deres bud på, hvad FN’s Verdensmål betyder for handlen, når vi folder årets tema ud under titlen: ”FN’s Verdensmål – tom snak eller forandrende effekt på handlen?”.

Samarbejdspartnere

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 26. september 2019
  • Afmeldingsfrist d. 28. september 2019
Afmeld dig her

Kontakt

Arbejdsmarked, uddannelse og forskning

Claus Rosenkrands Olsen

Uddannelseschef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.