Velkommen til Dansk Erhvervs nye website. Du vil i en periode nogle steder opleve at blive sendt tilbage til vores gamle site.

Kurser og events

Ferieloven

Kom og hør mere om hvad den nye ferielov indebærer af ændringer, og hvad I særligt skal være opmærksomme på, også i forhold til overgangen fra de nuværende regler til den nye ferielov.

Kursus

Ferieloven, Kbh.

Få pladser tilbage
29. nov 2017 KL. 09.00-12.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
990 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Kursus
Del

Der arbejdes i disse dage med en omfattende ændring af ferieloven, og den nye ferielov forventes at blive fremlagt og vedtaget i løbet af efteråret 2017.

Den nye ferielov vil helt grundlæggende gøre op med det vi i dag kender om optjeningsår, der er forskudt i forhold til ferieåret, idet der fremadrettet vil være samtidighedsferie med alt, hvad det indebærer af ændringer, både af praktisk og økonomisk karakter. Den nye ferielov vil også tage særligt stilling til overgangsordning fra de nuværende regler. 

Vi inviterer derfor alle vores medlemmer til at komme og høre mere om, hvad den nye ferielov indebærer af ændringer, og hvad I særligt skal være opmærksomme på, også i forhold til overgangen fra de nuværende regler til den nye ferielov.

Kurset bliver tillige afholdt i Kolding den 21. november - tilmeld dig her

Der tages forbehold for, at kurset kan blive rykket, såfremt lovforslaget ikke måtte blive fremsat som forventet.

 

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 24. november 2017
  • Afmeldingsfrist d. 27. november 2017
Afmeld dig her

Undervisere

Relaterede

Kontakt

Salg

Jeanette Rohd Gernsøe

Salgs- og kursuskoordinator

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.