Kurser og events

Giv tidsrøvere i din daglige ledelse håndjern på!

Skab et værdiskabende ledelsesgrundlag i en kompleks hverdag gennem øget kvalitet i samtaler, aftaler og delegering.

Godmorgen-møde

Giv tidsrøvere i din daglige ledelse håndjern på!

4. sep 2019 KL. 09.00-11.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Når åben dør politik og en indbakke fyldt af mødeindkaldelser forstyrrer din virkelighed, så betyder det, at du forringer din ledelsespræstation med op til 48%. Hvad vil det betyde for dit lederskab, din og medarbejdernes præstationer, når du har reduceret tidsrøvere med bare 5% til et øget fokus, overblik og klar kommunikation?

Som leder skal du træde tydeligt frem for dine medarbejdere, dine lederkollegaer og dine chefer. En måde at gøre det på er ved at formulere dit personlige ledelsesgrundlag. 

Hvordan går du fra et ledelsesgrundlag af management, hvor du sidder med svarene (vide alt og fikse alt) til gennem din ledelsesrolle og ansvar at kommunikere en rammesætning, spilleregler der gennem ligeværdig respekt bidrager til, at kolleger og medarbejdere finder svarene i dem selv og øger egen ledelse for ansvar og opgaveløsning?

Kom og få en morgen med konstruktiv forstyrrelse og gå hjem med værktøjer og indsigter du kan bruge lige nu i dit ledelsesgrundlag, åben dør politik og kvalitet i medarbejdersamtaler. Gennem kyndig og skarp facilitering ledes du igennem en fokuseret saltvandsindsprøjtning, hvor du arbejder med at give tidsrøverne håndjern på og sætte dit ledelsesgrundlag fri.

Vi sætter fokus på:

  • Sæt ord på dit eget manifest for et ledelsesgrundlag der skaber øget kvalitet for din delegering, daglig ledelse og løbende medarbejder samtaler.
  • Dit ledelsesrum så medarbejderne oplever det som spillerum defineret af klare rammer, spilleregler og respekt.
  • Få et værktøj til at evaluere, korrigere og styrke dine medarbejdersamtaler fra motivation, præstation, stress og udvikling. Øg effekten af dit lederskab.
  • Bliv bedre som leder til at stille spørgsmål og øge kolleger, team og medarbejdernes selvstændige præstation og ansvar for at løse opgaver, udfordringer samt problemstillinger.
  • Opnå selvstændigt medarbejderansvar og selvledelse gennem øget nærvær, bevidst lytning og ligeværdige samtaler.

Målgruppe
Morgenmødet henvender sig til dig som personaleansvarlig, team- og projektleder, som vil have værktøj, indsigter og inspiration til at udvikle, forbedre og gennemføre dit ledelsesgrundlag, gennemføre øget kvalitet i medarbejdersamtaler og delegering.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 1. september 2019
  • Afmeldingsfrist d. 2. september 2019
Afmeld dig her

Oplægsholder

Relaterede

Kontakt

HR & Ledelse

Tina Buch Olsson

Chefkonsulent
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.