Kurser og events

Bliv klar til Fødevarestyrelsens nye kontrolkampagne

Vores fødevarer kommer i kontakt med mange materialer, inden de bliver serveret på middagsbordet. Derfor skal producenter, forhandlere og importører leve op til en række regler for emballage, procesudstyr og redskaber til fremstilling af fødevarer.

Seminar

Bliv klar til Fødevarestyrelsens nye kontrolkampagne

15. mar 2018 KL. 12.30-16.00
Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Seminaret vil give dig et overblik over reglerne for fødevarekontaktmaterialer og Fødevarestyrelsens fortolkning af disse samt en gennemgang af, hvordan kontrollen foregår i praksis. Du vil blive orienteret om arbejdet i EU og få en status på, hvad Kommissionen arbejder med for tiden.

Ligeledes vil du få konkrete eksempler på, hvordan man som forhandler af fødevarekontaktmaterialer kan håndtere opgaven med at holde styr på datablade og overensstemmelseserklæringer, samt hvad man kan gøre for at få disse oplysninger fra leverandører.

Program

Kl. 12.30 
Registrering, frokost og networking

Kl. 13.00 
Velkomst 
Dansk Erhverv

Kl. 13.10 
Regler om fødevarekontaktmaterialer og arbejdet i EU  
Mette Holm, specialkonsulent, Kemi og Fødevarekvalitet, Fødevarestyrelsen

Kl. 14.00 
Fødevarestyrelsens kontrol af fødevarekontaktmaterialer 
Carina Mørkhøj, tilsynsførende, Fødevarestyrelsen

Kl. 14.45 
Kaffepause 

Kl. 15.00 
Analyser, dokumentation og overensstemmelseserklæringer  
Jens Sinding, chefkonsulent, Force Technology

Kl. 15.45 
Tak for i dag

Hvis du har spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte fødevarekonsulent i Dansk Erhverv, Saoirse McKeever Eriksen, sme@danskerhverv.dk

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 9. marts 2018
  • Afmeldingsfrist d. 12. marts 2018
Afmeld dig her

Kontakt

Handel

Saoirse McKeever Eriksen

Fødevarekonsulent

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.