Kurser og events

Når kræft kommer tæt på din arbejdsplads

Kom til godmorgen-møde og få viden og konkrete redskaber til, hvordan du som leder tackler de udfordringer, som kan opstå, hvis en af dine medarbejdere får konstateret kræft.

Godmorgen-møde

Når kræft kommer tæt på din arbejdsplads

8. sep 2020 KL. 09.00-11.00
Scandic Jacob Gade, Flegborg 8-10, 7100, Vejle
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Hvert år får knap 15.000 danskere i den erhvervsaktive alder kræft og endnu flere bliver pårørende. Antallet af kræftpatienter stiger, hvilket betyder at der kommer flere mennesker med kræft på arbejdsmarkedet. Det skal fremtidens arbejdspladser være klar til. Et kræftforløb indebærer dilemmaer for ledere, kollegaer og ikke mindst også pårørende. Kom om hør om de dilemmaer, som kan opstå på arbejdspladsen.  

Når en medarbejder får konstateret kræft, påvirker det både lederen og kollegaerne. Hvorfor kan det for eksempel være svært for lederen at tale med sin kræftsyge medarbejder? 

I forbindelse med lancering af kampagnen ”taghåndom.dk – hvis din medarbejder får kræft” sætter Kræftens Bekæmpelse i samarbejde med Dansk Erhverv kræft på arbejdspladsen på dagsordenen. Kampagnens formål er at give ledere konkrete redskaber til at håndtere kræft på arbejdspladsen og baserer sig på input fra ledere, HR-partnere, tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter fra mere end 200 forskellige virksomheder.

Til godmorgen-mødet vil der være mulighed for at stille spørgsmål, gå i dialog og debattere de dilemmaer, der kan opstå på en arbejdsplads, hvis en medarbejder får kræft. 

Målgruppe
Personaleansvarlig, leder eller HR-medarbejder.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 31. august 2020
  • Afmeldingsfrist d. 4. september 2020
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Salg

Jeanette Rohd Gernsøe

Kursus- og eventmanager

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.