Kurser og events

Når sorg kommer på arbejde

Sorg rammer mange medarbejdere. Sorg er en del af livet, men kan være svær at takle både for ledere og medarbejdere. På dette morgenmøde får du inspiration og værktøjer til at takle sorg på arbejdspladsen.

Godmorgen-møde

Når sorg kommer på arbejde

14. jan 2020 KL. 09.00-10.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

På en arbejdsplads vil der løbende være ca. 1 ud af 10 medarbejdere, som er ramt af sorg i større eller mindre grad. Mange sorgramte medarbejdere oplever at blive isoleret på arbejdspladsen, dels pga. manglende forståelse for sorgens indvirkning og dels fordi mange ikke ved, hvordan man taler om sorgen. Det kan have alvorlige konsekvenser. Næsten halvdelen af alle efterladte oplever, at tabet i høj eller meget høj grad påvirker deres arbejdsliv negativt. I sidste ende kan det føre til langtidssygemeldinger eller skift af arbejdsplads.

En sorgpolitik på arbejdspladsen kan gøre det nemmere for alle at tale om sorg og gøre en forskel – først og fremmest for medarbejdernes trivsel - og i mange tilfælde også for virksomhedens økonomi.

På morgenmødet vil du få viden om, hvordan du som leder kan gøre en forskel, når medarbejdere rammes af sorg, primært i forbindelse med dødsfald . Samtidig vil du få inspiration til, hvordan din virksomhed kan udvikle en god sorgpolitik.

Direktør for det Nationale Sorgcenter Preben Engelbrekt vil på morgenmødet svare på følgende spørgsmål:

  • Hvorfor bør en moderne virksomhed have en sorgpolitik?
  • Hvilken forskel gør en sorgpolitik for medarbejderen, kollagerne og ledelsen?
  • Hvad indeholder den gode sorgpolitik?
  • Samtaler om sorg kan være vanskelige for en leder. Hvilken viden skal du have, inden du tager den nødvendige samtale og hvilke værktøjer kan du bruge?

 

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 10. januar 2020
  • Afmeldingsfrist d. 13. januar 2020
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Kontakt

HR & Ledelse

Tina Buch Olsson

Chefkonsulent
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.