Kurser og events

Offentlig-Privat Topmøde 2019: Innovation sker, når vi samarbejder

Danske Regioner, Center for Offentlig Innovation, Fagbevægelsens Hovedorganisation og Dansk Erhverv inviterer til debat om offentlig-privat innovation og fremtidens velfærd. Få international inspiration, lær af de gode cases og konkrete erfaringer.

Konference

Offentlig-Privat Topmøde 2019: Innovation sker, når vi samarbejder

2. sep 2019 KL. 09.00-12.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Fremtidens udfordringer skal løses ved innovation. Når vi sammen tænker nyt og innoverer, skabes rammerne for fremtidens offentlige service og velfærd. Hvordan får vi de bedste resultater ud af innovationsindsatsen? Hvordan skaber man det gode samarbejde mellem borgere, offentligt ansatte og private virksomheder om udviklingen af fremtidens løsninger? Offentlig-Privat Topmøde 2019 giver svarene. 

Danske Regioner, Center for Offentlig Innovation, Fagbevægelsens Hovedorganisation og Dansk Erhverv inviterer til debat om offentlig-privat innovation og fremtidens velfærd. Få inspiration fra internationale eksempler, lær af de gode cases og konkrete erfaringer.   

Sæt kryds i kalenderen den 2. september 2019 og vær med når ledende politikere, toperhvervsfolk, offentlige ledere og eksperter sammen sætter gang i debatten. 

Samarbejdspartnere

Program

09:00 - 09:05

Velkomst

09:05 - 09:30

Kan Norges innovationsmotor køre i Danmark?

Hvornår bliver 30 tons entreprenørmaskiner fuldt eldrevne? Norge har fundet svaret gennem et nationalt partnerskab om innovative offentlige indkøb. Det lyder: Blot 1 år efter at den offentlige sektor efterspurgte emissionsfrie byggepladser. Hør…
09:30 - 10:00

Offentlig-privat innovation: Hvad, hvordan og hvorfor?

Hvordan kan offentlig-privat samarbejde skabe værdi og innovation? Faglig samtale om hvordan vi i Danmark udvikler og samarbejder om innovation og nye løsninger til borgerne.
10:00 - 10:15

Pause og Netværk

10:15 - 11:00

3 forskellige oplæg

Her skal du vælge det af de 3 oplæg, som du helst vil deltage på.

Innovationspartnerskaber: Vejen til fremtidens bæredygtige løsninger?

Når teknologien gør sit indtog

OPI: Kan ny teknologi styrke kvaliteten gennem medarbejderne?

10:15 - 11:00

Når teknologien gør sit indtog

Telemedicinske løsninger skal gøre livet nemmere for borgerne, så borgerne kan tage mere aktiv del i behandlingen og spare ture til hospitalet. Region Nordjylland og de 11 nordjyske kommuner er gået forrest med at etablere en løsning for borgere med…
10:15 - 11:00

OPI: Kan ny teknologi styrke kvaliteten gennem medarbejderne?

Debatten om offentlig-privat samarbejde bør handle om, hvordan vi sammen udnytter de teknologiske muligheder på en måde som kommer alle - medarbejdere, det offentlige, virksomheder og ikke mindst borgerne – til gode. Hør om DoseSystems konkrete…
10:15 - 11:00

Innovationspartnerskaber: Vejen til fremtidens bæredygtige løsninger?

Der er et stort potentiale i offentlig-private innovationspartnerskaber (OPI), og alligevel er udbredelsen begrænset. Lær af de begrænsede erfaringer, og hør ekspertens bud på, hvordan de juridiske muligheder sættes i spil.
11:00 - 11:30

Innovations sker, når vi samarbejder - Paneldebat

Hvordan skabes rammerne for innovativt samarbejde? Udbudsloven danner rammen for meget offentlig-privat samarbejde. Debatten sætter fokus på, hvordan vi undgår at juraen spænder ben for innovation og samarbejde. Hvordan får vi skaleret og spredt de gode erfaringer og løsninger?
11:30 - 11:55

Innovativt offentlig-privat samarbejde: Regeringens vision

Ministertale (TBA).
11:55 - 12:00

Tak for i dag

12:00 - 12:00

Frokost og netværk

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 27. august 2019
  • Afmeldingsfrist d. 30. august 2019
Afmeld dig her

Kontakt

Oplevelse & Velfærd

Malene Jæpelt

Chefkonsulent
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.