Velkommen til Dansk Erhvervs nye website. Du vil i en periode nogle steder opleve at blive sendt tilbage til vores gamle site.

Kurser og events

Persondata om medarbejdere

Lær at håndtere personoplysninger om medarbejderne korrekt ved rekruttering, under og efter ansættelsen.

Kursus

Persondata om medarbejdere, Kbh.

Venteliste3 dage til tilmeldingsfrist
31. okt 2017 KL. 09.00-12.30
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
990 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Kursus
Del

Kurset omhandler både de gældende regler i persondataloven samt de kommende regler i den nye persondataforordning.


Persondataforordningen er i høj grad en videreudvikling af de gældende regler og får virkning fra 25. maj 2018.

Indholdet er bl.a.

  • Rammerne for at tage og give referencer – hvad må en  virksomhed spørge og oplyse om med/uden samtykke fra ansøger/medarbejderen?
  • Indsamling af oplysninger om ansøgere og ansatte – herunder strafbare forhold og kreditoplysninger.
  • Håndtering af ansøgninger, CV’er, testresultater mv. for ansøgere
  • Hvilke oplysninger må opbevares i personalesagerne?
  • Virksomhedens behandling af helbredsoplysninger
  • Hvordan skal medarbejderoplysninger opbevares, herunder sikkerhed - og hvornår skal de slettes?
  • Medarbejderens indsigtsret i oplysningerne/virksomhedens oplysningspligt.
  • Hvilke virksomheder skal have en databeskyttelsesrådgiver efter persondataforordningen?
  • Virksomhedens kontrol af medarbejderens brug af f.eks. e-mail og internet
  • Anvendelse af navn og fotos af medarbejderen på nettet mv.

Kurser inddrager også vejledninger og dansk følgelovgivning til persondataforordningen i det omfang sådanne regler er offentliggjort på kursusdagen.

Kurset bliver tillige afholdt:

København
Mandag den 13. november

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 24. oktober 2017
  • Afmeldingsfrist d. 27. oktober 2017
Afmeld dig her

Undervisere

Relaterede

Kontakt

Salg

Jeanette Rohd Gernsøe

Salgs- og kursuskoordinator

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.