Velkommen til Dansk Erhvervs nye website. Du vil i en periode nogle steder opleve at blive sendt tilbage til vores gamle site.

Kurser og events

Public Affairs-dagen

Public affairs-dagen er konferencen for dig, der vil blive opdateret på de nyeste tendenser inden for politisk kommunikation, interessevaretagelse og public affairs.

Event

Public Affairs-dagen

2. nov 2017 KL. 08.30-13.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
1.600 kr.
Ikke-medlemmer:
2.000 kr.
No show gebyr:
0 kr.
Ekskl. moms
Event
Del

På PA-dagen møder du topfolk fra politik, erhvervsliv, medier og organisationsverdenen samt praktikere inden for public affairs. Du får et indblik i arbejdet med public affairs i både Danmark samt internationale perspektiver.

Dagen henvender sig til kommunikationschefer, lobbyister, erhvervsledere, politikere og rådgivere inden for kommunikation og public affairs i Danmark.

Målet med Public affairs-dagen er, at give deltagerne et unikt indblik i, hvordan politiske beslutninger bliver til, hvordan man som organisation eller virksomhed kan blive bedre til at påvirke de politiske beslutningsprocesser og kommunikere professionelt om sine politiske mærkesager.


Program

Kl. 8.30
Registrering

Kl. 9.00
Velkomst
v Lars Werge, formand for Dansk Journalistforbund og Jens Klarskov, adm. direktør i Dansk Erhverv

Kl. 9.15
Sådan kommer du igennem til kommunen
Mange virksomheder og organisationer har brug for at kunne overbevise beslutningstagere i det kommunale Danmark, men ligeså mange misser chancen for at påvirke på lokalt plan, fordi de ikke forstå hvilke mekanismer lokalpolitikere og embedsmænd arbejder under. Maria Steno er medforfatter til bogen ”Lokal lobbyisme” og sammen med direktør i Kultur- og fritidsforvaltningen i København og tidligere borgmester Mette Touborg, giver hun indblik i de vigtigste områder, der kan professionalisere indsatsen med public affairs i kommunen.

Kl. 10.00
Uber and out? Det lærte vi af den politiske proces i Danmark
Teknologivirksomheden Uber havde en kort og begivenhedsrig periode på det danske marked. Fra dag et mødte virksomheden modstand fra brancheorganisationer, fagforeninger og politikere. Hvordan arbejdede Uber med public affairs på dansk grund, og hvad har virksomheden lært om den politiske proces.
Kristian Yde Agerbo, Senior Public Policy Associate hos Uber ser tilbage og deler sine indsigter med deltagerne på Public Affairs-dagen.

Kl. 10.40
Pause

Kl. 11.00
Sådan får du dine interesser igennem i Trumps USA
Hvordan arbejder den danske ambassadør i USA Lars Gert Lose med at pleje danske interesser i et USA, der er forvandlet efter Donald Trumps valgsejr? Hvordan er dialogen med de amerikanske myndigheder og institutioner, og hvad kræver det at lave god public affairs i USA. Lars Gert Loses oplæg på Public affairs-dagen er et must for alle, der vil forstå amerikansk policy making indefra.

Kl. 11.45
Kom ind i maskinrummet hos superlobbyister i Bruxelles
For 12 år siden var Jacob Lund Nielsen med til at stifte public affairs bureauet CabinetDN i Bruxelles. I dag er det blandt de største i EU’s hovedstad, og blev denne sommer solgt til den amerikanske Teneo, der er strategisk rådgiver for en række af verdens største virksomheder. Jacob Lund Nielsen fortæller på Public Affairs-dagen om, hvad der skal til for at være en god lobbyist i Bruxelles, og hvordan spillereglerne har ændret sig gennem de seneste år. Med sig har Jacob Nielsen eksempler på stærkt public affairs-arbejde over for EU’s institutioner.

Kl. 12.15
Nye tendenser i digital public affairs
Steffen Thejll-Moller har i det seneste årti rådgivet organisationer i Bruxelles om, hvordan de på bedste vis anvender digitale kanaler til public affairs og kampagner. I oplægget fortæller Steffen Thejll-Moller om tendenser inden for digital public affairs, og hvordan de kan anvendes til at nå målgruppen. Oplægget vil bære præg af, at Steffen Thejll-Mollers er fortaler for, at organisationer ikke skal lade sig forblænde af digitale buzz words, men i stedet bruge strategi og en indgående målgruppeforståelse i deres beslutningstagning.

Kl. 13.00
Let frokost

 

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 30. oktober 2017
  • Afmeldingsfrist d. 31. oktober 2017
Afmeld dig her

Kontakt

Kommunikation

Johannes P. Bøggild

Pressechef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.