Kurser og events

Puls2018

Hotel- og restaurantbranchen i Danmark har de seneste år oplevet voldsom vækst, og det er, når væksten er størst, at man skal optimere, forbedre og udvikle sit produkt. Men hvor starter man? Deltag i årets Puls2018 konference og få inspiration og idéer til, hvordan du styrker din position og få bud på, hvordan fremtiden for branchen ser ud.

Konference

Puls2018

23. aug 2018 KL. 10.00-18.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
850 kr.
Ikke-medlemmer:
1.295 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Mulighederne for at vækste i hotel- og restaurationsbranchen er mange. Vi ser blandt andet på neurogastronomi, og har inviteret en række internationale spillere til at fortælle om deres arbejde inden for Food & Beverage på det danske marked. Digitaliseringen bliver også mere og mere vigtig i branchen, men hvordan sikrer vi, at vi bevarer den personlige gæsteoplevelse? Afslutningsvis vil vi se på nogle af de mest toneangivende tendenser for de kommende år.

Initiativgruppen bag Puls2018 inviterer branchens ledere til et træf, hvor vi vender den kollegiale side til hinanden og debatterer på et branchefagligt niveau. Dagen vil byde på inspirerende oplæg, og målet er at fastslå kommende tendenser, muligheder og udfordringer inden for de områder, der har betydning for succes og høj indtjening.

Dagens moderator
Mette Walsted Vestergaard

Samarbejdspartnere

Program

09:30 - 10:00

Registrering

10:00 - 10:15

Velkomst v/Dansk Erhverv og moderator

10:15 - 11:00

Plenum indlæg 1

Neurogastronomi vinder mere og mere indpas også i vores branche. En af landets absolutte eksperter på området, Rasmus Bredahl, fortæller om, hvordan vi kan udnytte alle sanserne hos vores gæster til at sikre en optimeret oplevelse og samtidig…

11:00 - 11:15

Pause

11:15 - 12:00

Plenum indlæg 2

Hotel- og restaurantbranchen er om nogen egnet til formidling via de sociale medier, men hvor god har branchen været til at adoptere denne kommunikationsform? Derudover vil vi se på bloggerne, som får mere og mere indflydelse, men er den berettiget…

12:00 - 12:45

Frokost

12:45 - 13:45

Første spor-runde

Spor 1 - Digitalisering vs. Mennesket

Direktør Christian Markedal, DigitalGuest og direktør Martin Sponholtz, AeroGuest præsenterer deres produkter og argumenterer for, hvorfor digitaliseringen bliver en afgørende del af hotelbranchens fremtid. Efterfølgende vil der være en diskussion…

Lokation
Dansk Erhverv

Spor 2 - Finansiering

Per Holm Lynglund fra Eksportkreditfonden fortæller om, hvilke muligheder Eksportkreditfonden ser i hotel- og restaurantbranchen og kommer med konkrete eksempler på, hvordan de er blevet en ny aktør i branchens finansiering.

Lokation
Dansk Erhverv

Spor 3 - Food & Beverage

Særligt den københavnske restaurantscene er domineret af kæder, som med succes har introduceret stærke koncepter med attraktive priser. Vil denne tendens fortsætte, eller hvad kan vi vente os af fremtiden? I paneldiskussionen deltager blandt andet…

Lokation
Dansk Erhverv
13:45 - 14:00

Pause

14:00 - 15:00

Anden spor-runde

Spor 1 - Digitalisering vs. Mennesket

Direktør Christian Markedal, DigitalGuest og direktør Martin Sponholtz, AeroGuest præsenterer deres produkter og argumenterer for, hvorfor digitaliseringen bliver en afgørende del af hotelbranchens fremtid. Efterfølgende vil der være en diskussion…

Lokation
Dansk Erhverv

Spor 2 - Finansiering

Per Holm Lynglund fra Eksportkreditfonden fortæller om, hvilke muligheder Eksportkreditfonden ser i hotel- og restaurantbranchen og kommer med konkrete eksempler på, hvordan de er blevet en ny aktør i branchens finansiering.

Lokation
Dansk Erhverv

Spor 3 - Food & Beverage

Særligt den københavnske restaurantscene er domineret af kæder, som med succes har introduceret stærke koncepter med attraktive priser. Vil denne tendens fortsætte, eller hvad kan vi vente os af fremtiden? I paneldiskussionen deltager blandt andet…

Lokation
Dansk Erhverv
15:00 - 15:15

Pause

15:15 - 16:00

Hvor er vores branche på vej hen, og hvilken betydning får det for vores lokale marked?

Med et internationalt perspektiv ser vi på, hvor branchen er på vej hen, og hvordan vi bedst muligt forbereder os. Den højt respekterede Senior Hospitality Editor, Deanna Ting fra mediebureauet Skift i New York kommer og giver sit bud på fremtiden.

16:00 - 16:15

Afslutning

16:15 - 17:00

Reception

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 17. august 2018
  • Afmeldingsfrist d. 21. august 2018
Afmeld dig her

Kontakt

Oplevelse & Velfærd

Lars Ramme Nielsen

Chef for turisme og oplevelsesøkonomi
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.