Kurser og events

Udbudskonference 2019: Fremtiden kalder på innovative løsninger

Dansk Erhverv, IT-Branchen, IKA og Danske Regioner inviterer til debat om fremtidens udbud og offentlig-privat innovation. Gennem oplæg, konkrete eksempler og debat tager vi pulsen på udbudsloven.

Konference

Udbudskonference 2019: Fremtiden kalder på innovative løsninger

6 dage til tilmeldingsfrist
4. jun 2019 KL. 09.00-12.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
0 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Udbudsloven sætter rammerne for, hvordan det offentlige og private sammen kan innovere og udvikle nye løsninger. For eksempel vil ny teknologi som ”Artificial Intelligence” (AI) udbredes hastigt og præge fremtidens velfærd. 

Men hvordan skaber vi de mest innovative udbud inden for den gældende udbudslov? Hvilke muligheder og udfordringer stiller de nuværende rammer for udviklingen af fx AI i fremtidens velfærd? Hvordan skaber vi rammerne for det gode samarbejde mellem borgere, offentligt ansatte og private virksomheder, så vi sammen kan udvikle fremtidens løsninger?  

Udbudskonferencen 2019 stiller skarpt på udbudslovens rammer for innovative udbud og på, om der er behov for en nytænkning af disse rammer, for at kunne løse fremtidens komplekse udfordringer.

Sæt kryds i kalenderen den 4. juni 2019 og vær med, når virksomheder, ledende toperhvervsfolk, offentlige ledere og eksperter sammen sætter gang i debatten og giver deres bud på fremtidens innovative offentlig-private partnerskaber og løsninger.

Samarbejdspartnere

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 30. maj 2019
  • Afmeldingsfrist d. 31. maj 2019
Afmeld dig her

Kontakt

Oplevelse & Velfærd

Michael Borring Andersen

Advokat, chefkonsulent

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.