Kurser og events

Digitale kompetencer til din virksomhed

Med projektet Digital Ledelseskultur får du som leder redskaberne til at optimere din virksomhed digitalt. Deltagelse i projektet kan blandt andet give dig indsigt i den digitale kunderejse, digital forretningsudvikling, e-handel og brugen af nye teknologier og software. Grib chancen nu, og få et kompetenceløft gennem Digital Ledelseskultur. Digital Ledelseskultur er finansieret af Erhvervsstyrelsen og EU med Dansk Erhverv som partner.

Webinar

Digitale kompetencer til din virksomhed

5 dage til tilmeldingsfrist
18. aug 2020 KL. 09.00-10.00
Hos dig selv
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan din virksomhed kan vækste og udvikle sig gennem digitale virkemidler? Så skal du logge på og lytte med, for her kan du høre om projektet Digital Ledelseskultur, der udbyder en lang række forløb, hvor digitalisering er på dagsordenen.

Til webinaret vil der være et panel, som vil præsentere mulighederne i Digital Ledelseskultur.

Panelet består af salgschef Susanne Søvsø fra Gustaf Fagerberg A/S, Mogens Bjerre, der er lektor hos Institut for Afsætningsøkonomi ved Copenhagen Business School og Dennis Wollbrink fra Lifestyle & Design Cluster, der er national projektleder i Digital Ledelseskultur.

Der er mulighed for at stille spørgsmål til panelet via webinarets chatfunktion.

Som tilmeldt vil du få tilsendt et link til webinaret dagen før.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 17. august 2020
  • Afmeldingsfrist d. 17. august 2020
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Relaterede

Kontakt

Salg

Jeanette Rohd Gernsøe

Kursus- og eventmanager

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.