Kurser og events

USTYRLIGE KVINDER HAR DET SJOVERE!

Deltag på dette godmorgen-møde og hør om, hvad kvinder skal smide af sig for at kunne bidrage mere helt og kreativt til alle organisationer.

Godmorgen-møde

USTYRLIGE KVINDER HAR DET SJOVERE!

8. okt 2019 KL. 09.00-11.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
0 kr.
Ikke-medlemmer:
550 kr.
No show gebyr:
500 kr.
Ekskl. moms
Event

Kvinder har traditionelt været styret af samfundet i deres skønhed, seksualitet og socialitet. Det betyder, at alt for mange kvinder kun har både levet halvt og bidraget halvt til samfundet, fordi de ikke har været frie til at:

  • tage deres plads
  • bidrage med deres egen frie kreativitet
  • og skabe en social kultur med sunde fællesskaber og relationer.

Det har samtidig begrænset de fleste kvinder i både at opnå en selvstændig økonomi og magt. Heldigvis er historien fuld af ustyrlige kvinder, som har flyttet verden og stadig gør det - mens de selv har det sjovere! De er nemlig ustyrlige af andres forestillinger, tidens strukturer og værdier, mænds forventninger og alt andet, som kunne bokse kvinder inde - både dengang. Og nu.

Til gengæld er de styret af deres egen lyst. Og dermed deres egen kreativitet og kan derfor give deres eget frie bidrag til fællesskabet. Til alles fælles udvikling og styrke. Ustyrlige kvinder er nemlig ofte super inspirerende, sjove, levende og spændende at være sammen med, fordi de tager imod livet med åbenhed og glad forventning om at bidrage ind i det med deres egen originalitet. Til gengæld har de ikke så travlt med at forsøge at reproducere alt det kendte, det pæne, det forudsigelige, det kontrollerede, det til tider meget, meget…kedelige. Og være så pokkers ”rigtige”.

Dette godmorgen-møde tager på en både skarp og humoristisk måde fat i mange af de begrænsende fordomme og historier i historien og kulturen, som kvinder stadig bliver mødt med. Samt sætter skarpt på de nye muligheder verden efterspørger, og som giver kvinder nye og befriende muligheder for at bidrage til. Gennem mange eksempler på ustyrlige kvinder og gode historier, bliver man selv inspireret til at blive lidt mere ustyrlig.

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 3. oktober 2019
  • Afmeldingsfrist d. 6. oktober 2019
Afmeld dig her

Oplægsholdere

Kontakt

HR & Ledelse

Tina Buch Olsson

Chefkonsulent
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.