Kurser og events

Vækst med Kultur

Sidste år blev pladserne revet væk til Vækst med Kultur konferencen! Skal du sikre dig en plads til konferencen, der inspirerer til nye kreative partnerskaber mellem kultur og erhverv?

Konference

Vækst med Kultur

2 dage til tilmeldingsfrist
26. nov 2019 KL. 09.00-17.00
Dansk Erhverv, Børsen, Slotsholmsgade, 1217 København K
Medlemmer:
800 kr.
Ikke-medlemmer:
980 kr.
Ekskl. moms
Event

Kom med, når Dansk Erhverv og Have Kommunikation inviterer til konferencen Vækst med Kultur.

Inspirerende talere er på plads til et oplevelsesrigt program, der i år udforsker kreative partnerskaber inden for sundhedssektoren, oplevelsesøkonomi og byudvikling.

Den årlige Vækst med Kultur-konference hylder det vækstpotentiale, der findes i krydsfeltet mellem kultur, kreativitet, virksomhed, økonomi og samfund. Her ser vi nærmere på det vækstpotentiale, der ikke blot handler om tallet på bundlinjen, men også handler om menneskelige, kulturelle og bæredygtige værdier. For horisonten udvides, fagligheden blomstrer, og ideerne knopskyder, når man mødes på tværs af fagområder.

Programmets tre spor – sundhed, oplevelse og byudvikling - går i dybden med, hvordan kreative partnerskaber kan skabe samfundsmæssig værdi for alle involverede parter.

Se program og talere her. 

Samarbejdspartnere

Frister

  • Tilmeldingsfrist d. 22. november 2019
  • Afmeldingsfrist d. 22. november 2019
Afmeld dig her

Kontakt

Oplevelse & Velfærd

Kirstine Tolstrup Nielsen

Politisk konsulent

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.