Om Dansk Erhverv

Automatisk indberetning af lønsum

Dansk Erhverv har indgået et samarbejde med DataLøn. Aftalen betyder, at medlemsvirksomheder, der er kunder hos DataLøn, kan tilmelde sig servicen automatisk lønsumsindberetning.

Med automatisk lønsumsindberetning sparer virksomheden tid ved den årlige indberetning af virksomhedens samlede lønsum, som danner grundlag for beregningen af kontingentet til Dansk Erhverv.

Hvis du er kunde hos DataLøn, kan du allerede nu tilmelde dig ordningen. Tilmeldingen sker via Dataløns hjemmeside. Klik her for at komme direkte til DataLøns tilmeldingsside for Dansk Erhverv 

Når du er tilmeldt ordningen vil Dansk Erhverv automatisk modtage information om virksomhedens samlede lønsum samt antal ansatte, som er de faktorer vi benytter ved kontingentberegningen.

Hvis I tilmelder virksomheden inden den 31. december 2017 – så sker indberetningen automatisk allerede i januar 2018.

Passer automatisk lønsumsindberetning til min virksomhed?

Automatisk lønsumsindberetning vil være en hjælp for mange medlemsvirksomheder, da man slipper for selv at skulle indberette lønsum en gang årligt.

Bemærk dog, at løn til medarbejdende ægtefælle i personligt drevet virksomhed samt løn til medarbejdere med en ejerandel på minimum 20% ikke bliver opgjort ved automatisk lønsumsindberetning. Lønnen til disse to medarbejdertyper kan fradrages den kontingentpligtige lønsum. I dette tilfælde kan virksomheden med fordel fortsætte med manuel lønsumsindberetning, og skal ikke gøre yderligere her og nu, men vil som vanligt modtage et brev med besked om lønsumsindberetning i midten af januar 2018.

Har du spørgsmål til ordningen eller ønsker at høre mere, så kontakt medlemssekretariatet på tlf. 33 74 61 70 eller medlem@danskerhverv.dk

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.