Politik og analyser

Innovation og iværksætteri

Innovation og iværksætteri handler om at omsætte viden og gode ideer til forretning, produktivitet og beskæftigelse. Dansk Erhverv arbejder med en aktiv innovations- og iværksætterpolitik for at skabe optimale rammevilkår, der vil føre danske virksomheder op i den innovative superliga og gøre Danmark til en nation af iværksættere.

Politisk område

følg Jasmina Pless på twitter

Vi arbejder for mere innovation og iværksætteri

Innovative virksomheder og succesfulde iværksættere er afgørende for fremtidens vækst, jobskabelse og velstand. Dansk Erhverv arbejder for:

Mere innovationsparat arbejdskraft og en stærk iværksætterkultur
Eksisterende virksomheder skal sikres adgang til entreprenante og innovationsparate medarbejdere, og samtidig skal vi sikre optimale rammer for at de, der har mod på det, kan opnå succes ved at etablere ny virksomhed.

Mere forskningsbaseret innovation og iværksætteri
Den viden, som bliver til på universiteter og øvrige videninstitutioner, skal langt mere effektivt overføres til produktivitet og vækst i det danske erhvervsliv.

Lettere adgang til finansiering af innovation og iværksætteri
Danmark skal have et sammenhængende kapitalmarked, som sikrer, at alle potentielt lønsomme forretningsideer og virksomheder kan finde den rette form for finansiering.

En offentlig sektor med plads til nye ideer og koncepter
Den offentlige sektor kan med dens milliard store indkøb og direkte adgang til millioner af brugere være med til at drive en udvikling, hvor flere iværksættere og innovative virksomheder udvikler og afprøver ny teknologi og nye serviceydelser.

På agendaen lige nu

Kontakt

Politik og Analyse

Jasmina Pless

Chefkonsulent for iværksætterpolitik
Medarbejderprofil

Sidste nyt fra Dansk Erhverv i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet Dansk Erhverv | Iværksætteri

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.