; ;
Gemt

Dansk Erhverv nedsætter et netværk for esportsvirksomheder

Dansk Erhverv opretter et nyt netværk for esportsvirksomheder, som skal tale for danske esportsvirksomheders interesser.

08. december 2021

Esport er på verdensplan vokset til en milliard industri, og Danmark er godt med i førersædet. Esport er en ny branche i vækst, hvor der er behov for et samlingspunkt for koordinering af esportens erhvervsrettede og politiske dagsordner.

Formålet med Dansk Erhvervs netværk for esportsvirksomheder er blandt andet at skabe forståelse og anerkendelse af esport som et vækstmarked, der skaber eksport og arbejdspladser for Danmark.

Chef for iværksætterpolitik i Dansk Erhverv, Jasmina Pless, er en del af netværkets styregruppe.  ”I Dansk Erhverv mener vi, at der er behov for en styrket fælles stemme for esportsvirksomheder. I udlandet er der fart på væksten af esportsmarkedet og det er vigtigt, at vi fastholder Danmarks position i førerfeltet. Med esportsnetværket skal vi blandt andet fortælle om branchens potentiale for at skabe værdi for Danmark og gøre det tydeligt, at esport kan være med til at sætte Danmark på verdenskortet”, siger Jasmina Pless.

Netværket er for vækstvirksomheder, hvor esport er en delt af virksomhedens kerneforretning. Dansk Erhvervs netværk for esport skal sikre, at esportsvirksomhederne kan samles og sætte retning for branchen.

Ved det stiftende netværksmøde, deltog følgende virksomheder:

Du kan læse mere om netværket og ansøge om medlemskab her.

Kontakt

Kursus og Event

Patrick Fuhrmann

Uddannelses- og Eventkoordinator