; ;
Gemt

SMV:Digital åbner for ansøgninger 6. februar

31. januar 2023

Mandag den 6. februar kan små og mellemstore virksomheder igen søge om tilskud igennem SMV:Digital. Denne gang kan der søges om tilskud på op til 250.000 kroner til investering i teknologi og it.

SMV:Digital har netop lanceret en plan for 2023, hvor op mod 1.000 små og mellemstore virksomheder kan få hjælp til digitalisering af deres administration, produktion, salg eller produkt.

Der vil løbende blive åbnet for nye ansøgningsrunder i løbet af 2023.

Årets første ansøgningsrunde åbnes den 6. februar kl. 9.00. Så hvis din virksomhed har ambitioner om at styrke produktiviteten eller eksporten gennem anvendelse af digitale systemer, automatisering eller e-handel, er det nu, du skal slå til.

Det er muligt at søge om tilskud på op til 250.000 kroner til investering i teknologi og it (op til 200.000 kroner) og tilhørende rådgivning (50.000 kroner).

”Hvis man er en SMV, så anbefaler vi klart, at man skal søge midlerne. De giver virksomheder mulighed for at søsætte ambitiøse tiltag eller tage allerede eksisterende og gøre dem mere ambitiøse,” udtaler Kristian Kromphardt Østergaard, Client Director hos WEXO, der er en af de mere end 100 af SMV:Digital godkendte rådgivere, inden han fortsætter:

”Midlerne er allerede sat af, så søger vi ikke herhjemme, går de ud til andre EU-lande. Så jo flere der søger, jo stærkere står vi. Så det er med at komme i gang, så vi får udnyttet midlerne.”

Læs mere om ansøgningsrunden her

 

Kontakt

Teknologi, Digitalisering & Tele

Frederikke Rosendal Egede Saabye

Chefkonsulent