; ;
Gemt

Bliv en del af Dansk Erhvervs Fødevarenetværk

Dansk Erhvervs fødevarenetværk starter op igen til august, og er nu for alle medlemsvirksomheder i Dansk Erhverv, der beskæftiger sig med fødevareområdet. Tilmeld dig eller en kollega til netværket.

Nyhed

DANSK ERHVERV | FØDEVARER - 23. MAJ 2019

Dansk Erhvervs Fødevarenetværk giver alle medlemmer af Dansk Erhverv, der beskæftiger sig med fødevarer, mulighed for at mødes og diskutere faglige og politiske problemstillinger, som optager dem og fødevarebranchen som helhed. Netværket er også en inspirationskilde til nye muligheder og tendenser.

Efter sommerferien starter netværket op igen efter en længere pause, og samtidigt udvides netværket til både engros- og detailvirksomheder. Er du interesseret, kan du allerede nu tilmelde dig netværket. Det er gratis at deltage.

Netværket henvender sig til ledende eller kommercielle medarbejdere indenfor salg, indkøb, forretningsudvikling, compliance mv. Men der er ingen formkrav. Det eneste krav er, at I enten er full-service eller arbejdsgivermedlem af Dansk Erhverv.

Temaet for mødet i august bliver FN’s 17 Verdensmål, og hvordan de kan integreres i forretningen. Mød bl.a. Dansk Erhvervs CSR-chef og LEAD Sustainability.

Det vurderes, at verdensmålene giver et efterspørgselstræk på bæredygtige løsninger, som for danske virksomheder alene er estimeret til 400 mia. kr. frem mod 2030. En Dansk Erhverv analyse fra februar 2019 viste, at kun 35 pct. af SMV’erne havde et kvalificeret kendskab til målene. Der er derfor et stort potentiale for de danske virksomheder, som hopper med på vognen.

Tid og sted: Tirsdag d. 27. august kl. 10.30-13.00, Dansk Erhverv, Børsen, 1217 København K.

Yderligere information og tilmelding til netværket kan ske til Jeppe Rønnebæk Kongsbak på jrk@danskerhverv.dk.