; ;
Gemt

Bliv en del af den danske delegation ved OL i Tokyo 2020

I forbindelse med OL i Tokyo er der mulighed for at blive en del af den danske delegation i Danish Sailing Team Pavillonen og være med til at støtte de danske atleter.

Nyhed

Dansk Erhverv | Handel - 23. oktober 2019

I forbindelse med de olympiske lege i Tokyo, som løber af stablen den 24. juli til 9. august etableres der en pavillon for det danske sejlsportsteam ved legene. Pavillonen - kaldet DANISH SAILING TEAM PAVILLON 2020 – ventes at blive et ”must see” besøgssted i forbindelse med OL.

Det bliver et samlingssted for vore danske atleter, større danske og udenlandske virksomheder og sejlsportens netværk af stærke og kendte, højtstående danske støtter.

Danish Sailing Team Pavillon er samtidigt et fantastisk sted at få promoveret sit brand samt produkter. DR og TV2 har dækket alle de danske sejladser igennem de seneste Olympiske Lege, med live interviews af sejlerne og gæster fra Danish Sailing Team Pavillon. Det forventes at en af de to tv-stationer deltager i Tokyo 2020.

Bliv en del af den danske delegation ved OL i Tokyo. Dansk Erhverv forventer at lede en delegation af medlemsvirksomheder til Tokyo i forbindelse med legene.

Hvis man som virksomheder ønsker at blive sponsor for pavillonen, kan man kontakte: Dansk Sejlunion Direktør, Christian Lerche (tlf. +45 8820 7001 christian@sejlsport.dk).

Kontakt

EU og International

Michael Bremerskov Jensen

Fagchef for international handel
Medarbejderprofil