; ;
Gemt

Danmark har brug for unge med talent for innovation og forretning

Kronik i Dagbladet Børsen, af Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler- og -Gymnasier og Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv

Nyhed

KRONIK I DAGBLADET BØRSEN - 24. SEPTEMBER 2019

På hhx- og htx-uddannelserne får vores unge de kompetencer, som erhvervslivet efterspørger. Alligevel vælger mange unge det almene gymnasium, stx. Dansk Erhvervs adm. direktør, Brian Mikkelsen og Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler- og gymnasier skriver i en kronik i Børsen om, hvordan blandt andet DM-finalen i Teknologi og Erhvervscase kan ændre på det.

Onsdag er der finale i DM i Teknologi og Erhvervscase. Her dyster dygtige unge fra hele landet om, hvem der har de bedste idéer og løsninger på helt konkrete opgaver. Idéen bag initiativet er at få gjort flere unge og deres forældre opmærksomme på alle de muligheder, som det giver, at tage en hhx eller en htx. Går man en af de to veje, så får man kompetencer i rygsækken, som erhvervslivet har brug for.

Læs Dagbladet Børsens kronik  af Lars Kunov, direktør i Danske Erhvervsskoler- og -Gymnasier og Brian Mikkelsen, adm. direktør i Dansk Erhverv:

Danmark har brug for unge med talent for innovation og forretning (Børsen, 24. september 2019). 

Kontakt

Direktionen

Brian Mikkelsen

Adm. direktør
Medarbejderprofil