; ;
Gemt

Dansk Erhverv opruster med stærk duo

13. april 2021

Dansk Erhverv byder velkommen til to nye kolleger i Digital Handel, som skal guide vores medlemmer endnu bedre på vej – særligt inden for B2B, logistik og bæredygtighed. Mød vores to nye chefkonsulenter her. 

Hvad får man, hvis man lægger to chefkonsulenter oveni Dansk Erhvervs Digitale Handelsafdeling? Svaret er en yderst velsmurt maskine, der nu er toptunet til at hjælpe med alt fra B2B-strategi, markedsføring og salg, Machine Learning, AI, logistik og bæredygtighed.  

Det lyder godt, og det er det også – især for Dansk Erhvervs medlemmer, som kan glæde sig til at få rådgivning i absolut topklasse og endnu mere værdi for medlemskabet, forklarer e-handelsdirektør hos Dansk Erhverv, Niels Ralund. 

Jeg er rigtig glad for, at vi har fået mulighed for at give vores medlemmer endnu mere værdi for pengene. Vi har længe haft ønske om at styrke vores B2B-indsats, så vores medlemmer kan få den bedst mulige rådgivning. Med de to nye toprustede B2B-hajer på holdet, er vi klædt på til at gøre det endnu bedre end før. 

Her kan du møde de nyeste medlemmer af holdet hos Digital Handel. 

Andreas Børressen - fokus på B2B og markedsføring 
Bonjour, Andreas! Vores nye chefkonsulent er fløjet fra stillingen som forretningsanalytiker hos den franske byggematerialekoncern, Saint-Gobain, og ind hos Dansk Erhverv. Med sig har han en kæmpe kuffert af B2B-erfaring og beskrives som en kompetent analytiker med kærlighed for bæredygtighed 

Andres Børressen vil hovedsageligt sidde med B2B-rådgivning inden for markedsføring og strategi og bæredygtighed ud fra et e-handelsperspektiv. 

Jeg glæder mig til at komme i gang – og ikke mindst til at møde medlemmerne! Der venter os en masse gode samtaler, som forhåbentligt er med til at sikre de bedst mulige vilkår for dansk e-handel,” siger han. 

Jens Wedenborg - fokus på B2B og logistik 
Jens Wedenborg er spitzenklasse inden for bl.a. B2B salg, forretningsudvikling og logistik. Han har senest været teknisk produktchef i konsulentvirksomheden ACTE og stiftet iværksætterselskabet Digitalledelse.dk. 

Som chefkonsulent hos Dansk Erhverv vil Jens Wedenborg rådgive medlemmer inden for blandt andet B2B salg, IT sikkerhed, logistik, AI og Machine Learning. 

“Dansk e-handel er i konstant udvikling og i massiv fremdrift, og det er fedt at kunne give vores medlemmer en hjælpende hånd med på vejen. Jeg ser frem til god sparring!” udtaler han. 

 

Kontakt

Digital Handel

Niels Ralund

E-handelsdirektør
Medarbejderprofil
Digital Handel

Jens Wedenborg

Chefkonsulent
Digital Handel

Andreas Børresen

Chefkonsulent