Gemt
Presse og Nyheder

Dansk Erhvervs Forum for Bæredygtige Emballager

Dansk Erhvervs Forum for Bæredygtige emballager mødes den 4. april kl. 09.30 – 12.30 på Børsen. Fokus for dagen bliver de lovregler og krav der kommer fra EU for det kommende producentansvar for emballage.

Nyhed

DANSK ERHVERV | MILJØ OG RESSOURCER - 7. FEBRUAR 2019

Der er fokus på emballager som aldrig før. Særligt plastemballager, men ny lovgivningen vedrører emballager i alle materialer. Hovedparten af Dansk Erhvervs medlemmer står over for store forandringer, som især kommer fra EU og kunderne.

Fokus for dagen bliver de lovregler og krav der kommer fra EU for det kommende producentansvar for emballage. Fra 2025 skal Danmark have indført et producentansvar og Dansk Erhverv er allerede centralt inde i forhandlingerne sammen med Miljø- og Fødevareministeriet, hvordan vi ser systemet udformet i Danmark. En vigtig målsætning er et system, der er miljømæssigt optimalt, men som er enkelt at administrere med et effektivt omkostningsniveau.

Miljø- og Fødevareministeriet giver os et overblik over EU's krav og vi tager en diskussion, hvordan vi ser et miljø- og omkostningseffektivt system.

I vil også få gennemgået de centrale initiativer i den nye danske plasthandlingsplan, som har betydning for Dansk Erhvervs og jeres marked – det klarer vi selv.

Dansk Erhvervs medlemmer får indsigt og tager debatten i Forum for Bæredygtige Emballager. Det er planen at Forum nedsætter nogle arbejdsgrupper der både skal arbejde med det kommende producentansvar samt de centrale initiativer vi er en del af i den nye plasthandlingsplan.

Mødet er den 4. april kl. 9.30 – kl. 12.30. 

Tilmelding sker over den outlook-indkaldelse man modtager, hvis man allerede er medlem af netværket. Ellers kan tilmelding ske til miljøpolitisk chef Jakob Zeuthen: jlz@danskerhverv.dk eller chefkonsulent Lisbet Hagelund: Lih@danskerhverv.dk. 

Kontakt os

Handel

Jakob Lamm Zeuthen

Miljøpolitisk chef
Medarbejderprofil

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om website cookies.