Gemt

Deltag i projekter eller netværk under Rådet for Sund Mad

19. januar 2021

Som medlem af Dansk Erhverv har du mulighed for at deltage i projekter eller netværk under Rådet for Sund Mad. Rådet er et nationalt forum for mad, måltider og sundhed med en vision om, at alle danskere skal have let ved og lyst til at spise sundere.

Rådet for Sund Mad er et nationalt forum, der forsøger at samle alle relevante aktører og indsatser på tværs af sektorer, så vi ved en fælles koordineret indsats kan realisere visionen om, at alle spiser sundere. Rådet består på nuværende tidspunkt af ca. 30 deltagende organisationer og virksomheder, herunder Dansk Erhverv. Som medlem af Dansk Erhverv har du derfor mulighed for at deltage i Rådets projekter eller netværk, hvis din virksomhed ikke selv ønsker at melde sig ind, eller hvis I gerne vil snuse lidt til arbejdet i Rådet, inden et medlemskab besluttes.

Læs mere om Rådet for Sund Mad her: En national indsats for at alle spiser sundere - Rådet for sund mad (raadetforsundmad.dk)

Igangværende initiativer under Rådet for Sund Mad

Du er velkommen til at kontakte Dansk Erhvervs fødevareteam, hvis du vil vide mere om Rådet for Sund Mad eller deltage i konkrete projekter.

Kontakt os

Handel

Saoirse McKeever Eriksen

Fødevarekonsulent
Handel

Lotte Engbæk Larsen

Markedschef
Medarbejderprofil