; ;
Gemt

Den nye eVejledning giver gratis og uvildig vejledning om voksen- og efteruddannelse

Har du som arbejdsgiver brug for vejledning om uddannelse, efteruddannelse eller jobmuligheder, er der nu hjælp at hente på eVejledning.

Nyhed

DANSK ERHVERV | PERSONALE - 13. MARTS 2019

eVejledning er Undervisningsministeriets nyeste bud på en national vejledningsenhed, der tilbyder vejledning gennem virtuelle kommunikations- og vejledningsværktøjer til alle, som ønsker information om uddannelse og erhverv. eVejledning har åbent dag, aften og weekend og kan svare på spørgsmål om ungdomsuddannelse, videregående uddannelse samt efter- og videreuddannelse.


Du kan frit vælge, om du vil kontakte eVejledning på mail, chat eller telefon. Der sidder mere end 30 professionelle vejledere klar til at vejlede om alle former for offentlige uddannelser. Uanset hvilken branche du er i, har eVejledning et generelt overblik over de uddannelsesmuligheder, der kunne være relevante for din virksomhed. Det vil også være her, du kan få svar på spørgsmål om de forskellige økonomiske støttemuligheder.

Du kan henvende dig hos eVejledning flere gange og kan bl.a. deltage i digitale møder og webinarer på fleksible tidspunkter i døgnet, som også passer ind i en travl hverdag.

Vil du vide mere om eVejledning kan du finde yderligere oplysninger her

www.voksenuddannelse.dk kan du finde meget mere information og vejledning om uddannelse målrettet voksne. Læs også Dansk Erhvervs nye pjece ”Gode råd om arbejdsmarkedsuddannelser (AMU)”, som netop er udkommet, og som giver en grundig indføring i reglerne om AMU.

Du kan desuden opsøge hjælp hos eVejledningen på 70 2222 07, samt kontakte Dansk Erhverv for yderligere information.